"10 негритят" - перший фіналіст рок-марафону "Полтавський прорив"

Перший півфінал рок-марафону успішно відбувся. У порівнянні із відбірковими раундами емоції учасників та накал пристрастей у глядацькому залі досягли межі. Не шкодуючи сил викладалися на повну потужність колективи "Like me now" та "10 негритят" заради заповітного місця у фіналі.







Першим на сцену піднявся гурт "Like me now". Цього разу хлопці виглядали впевненіше, енергійніше та цікавіше. Кожна пісня має передісторію, яку презентував вокаліст Віктор Волощенко. Енергетики та харизми колективу не позичати, простота та різноплановість тем пісень приваблює увагу глядачів. З іронією висміюються зазомбовані інтернетом та соціальними мережами люди, громадяни, які живуть у рамках придуманих суспільством, нетверезі пригоди та "гламурні фіфочки".







Декілька уроків спілкування із протилежною статтю подав чоловікам вокаліст.

- Найулюбленішою фразою жінок є "як ти схудла", а не "я тебе люблю" чи подібна туфта.

На перший погляд, такий собі іронічний несерйозний колектив. Та це тільки на перший погляд, тому що копнувши глибше, розумієш, наскільки вміло, без образ висміюють "Like me now" пороки суспільства. До речі, серйозності у піснях теж вистачає.







- Цікаво спостерігати за тим, як сказані раніше слова, набувають нового значення. Пісню "Серце" я раніше присвятив своїй дружині, а нещодавно у нас народилася донька, так от всі ті слова, що я колись написав для коханої, тепер хочу сказати їм обом, - розповів Віктор Волощенко.

Незважаючи на короткотривалість виступу, команда запам'яталася яскравістю та неймовірною харизмою.



Що ж до другого колективу, "10 негритят", то їх виступ, здавалося, був незкінченним. На півгодини більше за першу команду знаходилися "негритята" на сцені. Починаючи із легких пісень, повільно розкачуючись, під кінець глядачі уже не хотіли відпускати улюбленців зі сцени.





Багатство музичних інструментів, довершене виконання, впізнаваний вокал Романа Радіна та загальний командний дух зіграло на користь "негритят". За час існування команди вдалося виробити власний стиль виконання. Під "Стрекозу", "Рожу", та "Картуз" усі танцювали під сценою.





Виступ у півфіналі позитивно вплинув на команду, яка надзвичайною енергійністю полонила серця присутніх, в тому числі, журі. Одностайним рішенням суддів першим фіналістом рок-марафону "Полтавський прорив" стає команда "10 негритят".
Наступної середи, 5 листопада, в рамках другого півфіналу змагатимуться City fires та Магнитное поле.








Світлана Борисенко
спеціально для indarock.com

Автор: mitjaj4uk_1

Похожие публикации: