Енергійні "негритята" виборюють путівку до наступного раунду

Надзвичайно веселим та позитивним видався четвертий раунд рок-марафону „Полтавський прорив”. Компанію місцевому колективу „10 негритят” склали гості із Чутово „Магнитное поле”, так величають себе дебютанти сцени арт-пивниці „Сто доріг”. Вони продемонстрували слухачам музику в найркащих рисах класичного російськомовного року. Варто відзначити „вокальність” колективу, оскільки три учасники квартету співають.



„Нелегко поєднувати гру і вокал, особливо це стосується барабанів”, - зауважують хлопці. Їх дебют можна характеризувати як професійний та сильний, влучне поєднання голосів та інструменталу. Але разом з тим, рівний, без надриву, повільно розкачуючий публіку, виступ. Як для сольного концерту „Магнитное поле” мали досить хороший вигляд, але до змагання у рок-марафоні явно не дотягували. Можливо це і стало основною причиною поразки, та у хлопців ще є час виправитися та спробувати „другий шанс”, де учасники, які вибули із змагань, боротимуться за право продовжувати рок-марафон.

Перемогу, шляхом глядацького голосування та за рішенням журі, виборов колектив „10 негритят”. Надзвичайно енергійні, веселі, „творці гарного настрою” вони розпочали свій виступ із важкої артилерії – пісні „Стрекоза”.



Зазвичай музиканти залишають найулюбленіші пісні на кінець виступу, а „негритята” пішли методом від супротивного і не помилилися. Публіка жадала їх пісень більше і більше, не відпускала зі сцени, вимагала „на біс”. Оскільки це суперечить правилам проекту, „негритята” на біс не вишли, та нітрохи не засмутилися, оскільки дана сцена чекає їх невдовзі на новому етапі рок-марафону „Полтавський прорив”.

На момент здачі матеріалу фото з концерту ще не були готові, але в найближчих оновленнях ми доповнимо матеріал фотографіями.

Фото дивитись тут: Фотозвіт. Рок-марафон "полтавський прорив" 1 жовтня
Світлана Борисенко
спеціально для indarock.com

Фото завантажені зі сторінки рок-марафону Полтавський прорив Вконтакте

Автор: mitjaj4uk_1

Похожие публикации: