Переможця не обрали





Останній відбірковий раунд рок-марафону „Полтавський прорив” відбувся. Команди, яким судді надали „другий шанс”, знову мали змогу продемонструвати власну творчість на сцені „Сто доріг”. „Магнитное поле” та „Doctor Rock” виклавшись на повну силу та організувавши свято для поціновувачів рок-музики, ускладнили завдання журі, які так і не змогли визначити переможця. Перша команда на сцені зберігала спокій, відігравши програму у рисах російськомовного класичного року.







Все правильно, зіграно, як по нотах, але цього разу „Магнитное поле” наче відчули важливість змагання і недопустимість програшу, тож грали з особливим надривом, якого не було помітно минулого разу. Сильний вокал хлопців, плюс професійне звучання, зіграли свою роль: оплесків слухачі не шкодували.





„Doctor Rock” також варто відзначити, як колектив сильний вокально та інструментально. Якщо минулого разу їм забракло впевненості в собі, аби здолати енергійну команду „Дух свободи”, то цієї середи їх старання були особливо помітні. Нарешті я дочекалася від них емоції, „Doctor Rock” отримували неприховане задоволення від музики, яку грали. Окрім композицій американського метал-гурту „Metallica” хлопці виконали кілька власних пісень.







Єдиним негативним моментом можна вважати невдалий вибір звукорежисера. З професіоналом пісні „Doctor Rock” звучали б не просто сильніше, а, принаймні, якісніше. Але ця неприємність не затьмарила основного: духу, емоції та розкованості на сцені.
За таких обставин, коли кожна команда відкрила друге дихання та виклалася на 100 відсотків, робота суддійської бригади дещо ускладнилася. Після переговорів дійти до спільної точки зору та обрати переможця їм не вдалося.





Дане важливе рішення приймуть глядачі та слухачі шляхом інтернет-голосування, яке триватиме до наступної середи, 22 жовтня.











Світлана Борисенко
спеціально для indarock.com

Автор: mitjaj4uk_1

Похожие публикации: