"Like Me Now" проходить далі

Завершився третій раунд рок-марафону "Полтавський прорив". За підсумками глядацького голосування та одностайним рішенням журі перемогу здобула команда "Like Me Now".





І цілком заслужено. Вміння працювати із публікою у поєднанні з цікавим ненав'язливим текстом пісень зіграло на користь команді. Варто відзначити надзвичайно харизматичного вокаліста, наявність якого - це уже половина успіху. Їх творчість мені давно відома, неодноразово відвідувала концерти. Вони виросли з часу нашої останньої зустрічі, на сцені мають вигляд гармонійного цілісного колективу. "Like Me Now" ростуть, розвиваються, у них помітна перспектива, що є суттєвим аргументом у голосуванні.



До рок-марафону команда підійшла відповідально, чого не можу сказати про їх конкурентів. Запевняю, що особистої неприязні до колективу "S.A.M." я не маю. Але їх виступ на рок-марафоні був скоріше любительським виконанням у колі друзів на відпочинку чи на репетиції. Це не була концертна гра, тим більше конкурентна. Команда абсолютно не підготувалася до змагання за першість. Виникає логічне запитання: для чого приймати участь у фестивалі, якщо не готуватися до виступу?





Трохи згодом учасник гурту пояснив, що їх вокалістка у складі "S.A.M." грає всього 2 тижні. Ця обставина багато чого пояснює, але не вибачає. Якщо команда не готова виступати, можливо має сенс відмовитися від концерту і перенести його на пізніший час? Такими виступами гурт завойовує собі негативну популярність, і думки глядачів, які наштовхують на непрофесіоналізм.

Дана стаття написана не для критики гурт "S.A.M.", а для стимулу скоординувати свої дії у музичне русло. Проводити репетиції і виходити на сцену тільки впевнившись у своїх силах.





Я не буду називати вчорашній виступ провальним. Це було б неправильним формулюванням. Гітаристи намагалися підтримати сковану вокалістку, і взяли весь тягар спілкування із публікою на себе. Але духу "S.A.M." я у них не побачила, команда не несла енергетики і не віддавала її глядачам. Бо не було чого віддавати. Їх викрики були викликані не бажанням спіймати одну хвилю із публікою, а скоріше нагадували галас на потопаючому кораблі.



Сподіваюся, що учасники "S.A.M." попрацюють над собою і наступного разу на їх концерті я напишу цілком заслужений схвальний відгук.

А, тим часом, тертій раунд завершено. "Like Me Now" проходять далі, де змагатимуться за головний приз - зйомки кліпу.
Світлана Борисенко
спеціально для indarock.com

Автор: mitjaj4uk_1

Похожие публикации: