Безперечна перемога Ктулху

Неймовірно цікавим, захоплюючим та водночас складним для роботи журі видався черговий раунд рок-марафону „Полтавський прорив”. Дві відомі полтавцям, енергійні та харизматичні команди зійшлися у музичному поєдинку. Перший колектив - „ДельТора” - заохочував публіку патріотизмом, яскравим українським національним одягом, та класичними рок-композиціями з елементами фолку.



Сильні вокалісти: дещо грубуватий голос Євгена Янкевича розм’якшив народний вокал тендітної дівчини Лізи. Професійний колектив, який невдовзі відзначить 11 річницю творчої діяльності, виглядав гармонійно, зіграно, технічно, випромінював надзвичайно потужну енергетику. Сильні україномовні тексти спонукали переслуховувати їх ще раз.



Робота з публікою – на вищому рівні, у перервах між піснями колектив залюбки спілкувався з глядачами. Музика надривна, та слухачів зі стільців не змогла підняти. Зазвичай, у таких випадках з’являються декілька зірвиголов, за якими підтягуються інші. Очевидно, музика Дельтори не призначена для танцювального прослуховування, її потрібно пропускати через себе занадто вдумливо. Окрема подяка їм за пісню „Вчитель” на слова Семена Хуановича Дакоти (в житті - Віктор Волощенко), якою вони привітали присутніх педагогів із професійним святом.

Зовсім іншими на сцені рок-марафону виглядали учасники команди Ктулху. Їх надрив, емоція з першої хвилини передалася слухачам та змусила їх піднятися з насиджених місць. „Музика та тексти, що гіпнотизують людину до танців”, - виникали у мене думки.



І дійсно, вони отримують надзвичайне задоволення від власної гри. Незважаючи на 2-річне існування, суперникам, які на сцені 11 рік, Ктулху не поступалися. Як мені здалося, всі недопрацювання хлопці компенсували харизматичністю – обов’язковою умовою музикантів. Якщо чесно, про ці недопрацювання я дізналася лише з їх уст, захоплена виступом я не помітила огріхів, присутні, як мені здалося, теж.



Висновок журі не забарився: 3:0 на користь Ктулху, голос глядачів теж дістався цій команді. Цілком заслужена та чесна перемога.

Команда Дельтора може сподіватися на „Другий шанс” за рішенням журі.

Більше фото дивитися ТУТ
Світлана Борисенко
спеціально для indarock.com

Автор: mitjaj4uk_1

Похожие публикации: