Семен Дакота і Like me Now в "Сто доріг"

Маючи такого харизматичного лідера, команда, безсумнівно, приречена на успіх. Гурт, утворений восени, до 8 червня зумів підготувати повноцінний концерт. В прекрасному настрої з'явилися учасники на сцені, і одразу ж передали це піднесення глядачам.

 

 

Незважаючи на невеличку несправність мікрофона, концерт минув успішно, оскільки глядачі компенсували всі його дефекти своїми голосами. На виступі "Like me Now" прозвучали наступні пісні: "Люби її", "Порно", "Пристрасть", "Баракуда", "Милі", "Кілька ніжних слів", "Музика і ти", "Жук". Крім виконання пісень, Семен Дакота (Віктор Волощенко - справжнє ім'я) багато спілкувався з публікою. Майже перед кожною композицією звучав невеличкий анонс до неї. "Ця пісні про ті почуття, на які ми не заслуговуємо" - представив Семен Дакота пісню "Не почуття".


 

Дещо іншим почуттям була присвячена композиція "Пристрасть". "Наступна пісня про любов. Але ми не Стас Михайлов, і не будемо кривити душею. Для того, щоб вона дала, треба присвятити їй пісню про любов" - мовив прямолінійний Дакота. Завершувала виступ "Смерть або перемога" і промовисті слова вокаліста "Пісня, як кредо життя". Доки музиканти збирали інструменти на сцену вибігла Оксана Дронова (вокалістка гурту "Онейроїд") і привітала команду з вдалим дебютом, а також бас-гітаристку з нещодавніми іменинами.

 

 

Її пропозицію "на біс" підтримали всі глядачі, тож ми змогли ще раз поспостерігати, як Дакота перетворюється на жука, прикладаючи палички наче вусики до голови під пісню "Жук". Залишок вечора глядачів розважали учасники гурту "S.A.M". А я тим часом шукаю вокаліста "Like me Now" для інтерв'ю. Пощастило знайти його майже одразу.


- Сьогодні відбувся ваш дебютний виступ в "Сто доріг". Як враження?
- Дійсно, сьогодні наш перший виступ у такому складі. Але на сцені ми далеко не вперше. Основа команди - мої друзі і ми з ними грали ще років 6 ушколі. Але в такому складі граємо вперше, моя дружина сьогодні дебютувала як бас-гітаристка. А враження у мене прекрасні, я радий, що люди прийшли підтримати нас сьогодні.

 

 

- Скільки існує гурт?
- Саме гурт "Like me Now" утворився восени минулого року. Основу закладали ми з Лагутіним. Це мій давній друг, якого я знаю ще, мабуть, років з трьох. Потім відгукнувся Ярослав, який на той час грав у "Беz Них". Довгий час шукали бас-гітариста. Декількох прослухали, але не зійшлися з ними. Вирішила спробувати моя дружина, вона на той час грала на акустичній гітарі, і в неї вийшло. Вона дуже швидко вчиться.

 

- Ви є автором вірша "Я вчитель". Чому віддали його "Дельторі", а не заспівали самі?
- Я вважаю, що поезія це одне, а музика - інше. Вірш "Я вчитель" я не збирався виконувати в музичному супроводі. А от "Дельтора" попросила його для власного виконання. До речі, перед кожним виступом вони вказують авторство.

Світлана Борисенко

 

специально для indarock.com

Автор: mitjaj4uk_1

Похожие публикации: