Люди здивували

14 липня в пабі "Сто доріг" нас дивували своєю чуйністю і співчутливістю учасники та гості благодійного вечора. Правду говорять, що розділене щастя подвоюється, а біда ділиться навпіл.

Сьогодні своєю бідою ділився Роман Соболєв, дочка якого має затримку психічного розвитку і потребує проходження курсу дельфінотерапії. Всі гроші, зібрані на концерті, віддані сім'ї Соболєвих на покращення здоров'я маленької Софії.

Підтримати юне обдарування прийшли молоді полтавські поети. Але про все по порядку. Чому я назвала Софію юним обдаруванням? Та тому що в 8 років робити кавові дерева самотужки не кожній дитині під силу. Вечір добрих справ і починався майстер-класом від Соні та її батька Романа. Охочі приєднувалися до роботи і теж робили досить непогані кавові дерева.

Повернемося до поетів. Свої поезії представили: Андрій Коновалов, Ніка Новікова, яка наголосила на тому що, допомогти ближньому - це теж велике щастя, Анна Єгорова і Роман Повзик. Останні двоє, крім власних поезій, презентували спільний твір. Підтримка зі сторони творчого об'єднання Magnum Opus розчулила Романа Соболєва, він зі словами вдячності вийшов на сцену і вручив магнумівцям кавове дерево.

 


Музичну частину довго чекати не довелося. Гурт Like Me Now радував піснями, а вокаліст ще й віршами. Під літературним псевдонімом Семен Хуанович Дакота був зачитаний вірш про котІка, а також відома усім педагогам поезія "Я-вчитель". Після цього на сцену знову повернувся Віктор Волощенко і музична частина розпочалася. Гурт виконав композиції: "Люби її", "Не почуття", "Серце", "Пристрасть", "Музика і ти", "Жук". На біс пролунала "Зоря".
Слово подяки сказав Роман Соболєв, наголосивши на важливості підтримки присутніх на сьогоднішньому концерті. Допоможемо ближньому, і зроблене добро повернеться до нас!

 

Світлана Борисенко

 специально для indarock.com

Автор: mitjaj4uk_1

Похожие публикации: