Стартував "полтавський прорив"





У Полтаві стартував рок-марафон "Полтавський прорив". Відтепер щосереди у пабі "Сто доріг" відбуватимуться двобої між рок-виконавцями за головний приз - зйомки кліпу. За умовами конкурсу перепусткою до наступного раунду є перемога у двобої. Відкрили проект 3 вересня дві відомі полтавські команди - ПIФГОР та City Fires. Першими на сцені музичні таланти демонстрували тріо ПIФГОР (експериментальний рок, матрок, інструментал).





Присутні та судді відзначили ударника молодого колективу. Приміщення "Сто доріг" не досить велике, його будівництво не передбачало концертів, тож заглушка звуку не передбачена. Для ударника важливо грати напівсили, не спотворюючи звучання гітари, за що можна подякувати барабанщику піфагорців Артему Котенко. Професійний підхід до музики зіграв ключову роль у рішенні суддів, які віддали ПIФГОРу свій голос.



Команда City Fires цього вечора вражала зворушливими піснями, сильним, ніжним, пристрасним вокалом Катерини Тараненко. Крім співу, ця тендітна дівчина тримала в руках гітару, в парі з якою виглядала дуже гармонійно. Для переваги над піфагорцями колективу забракло одного голосу, зате глядачі нагородили City Fires гучними оплесками і віддали їм свій голос.





Оскільки результативна нічия не задовольняє умови проекту, організатори вирішили провести інтернет-голосування. Вранці четвертого вересня на сторінці зустрічі стартувало голосування, яке закінчиться 7 вересня о 23.59. Переможець даного двобою проходить далі, та в наступному раунді зустрінеться із переможцем наступного поєдинку, що відбудеться 10 вересня.




Світлана Борисенко
спеціально для indarock.com

Автор: mitjaj4uk_1

Похожие публикации: