Вечір позитиву разом з UA





Неформальною зустріччю випускників Полтавського національного педагогічного університету ім. Володимира Короленка, зокрема філологічного факультету, можна назвати концерту гурту „UА” в караоке-барі “Грамофон” 2 листопада. Та й не дивно, адже зачинателі гурту, вокалісти Валерій Путін та Сергій Чорномаз є випускниками саме цього факультету. За час навчання вони не лише напрацювали творчий матеріал, а також знайшли друзів, які створюють гарний настрій і теплу атмосферу під час їх виступів.







Навчання залишилося далеко позаду, проблеми самостійного життя турбують голови музикантів, та юнацьке захоплення – гурт „UА” – вдалося перенести у дорослість. Я сама випускниця філологічного факультету і добре пам’ятаю їх візитну картку – пісню „Полтава”. Цього вечора вона, на жаль, не прозвучала, та, крім неї, пісень було доволі.









Не часто радують шанувальників своїми виступами, тож на даному концерті я відкрила для себе дещо оновлений гурт „Universal Acoustics”. Сильніше та впевненіше зазвучала в їх текстах громадянська, патріотична тема. Любов до рідної землі, краю, мови та самої Полтави супроводжує їх творчість. Не обійшлося без жартівливих та веселих музичних композицій: „Вихідний”, „Наливай”, Сісіфани”(якщо я правильно зрозуміла назву).







Значна частина творчості „Universal Acoustics” відведена темі почуттів, зокрема, кохання. Пісня „Допоможи мені” – особливо чуттєва, сповнена любові та поваги до жінки.







Не обійшлося дійство без сюрпризів: виявилося, що вокаліст гурту Сергій Чорномаз цього дня святкує день народження. Друзі підготували йому щире словесне привітання, після чого внесли святкового торта. Приємно вражений Сергій наголосив, що очікував незвичайного привітання.







- 90% сюрпризів, які влаштовують мені друзі – приємні, - наголосив Сергій.
Загалом, недільний вечір минув на позитиві та у піднесеному настрої. Дякуючи виступу „UА”, ми наче знову занурилися у світ безтурботного студентства.






Світлана Борисенко
спеціально для indarock.com

Автор: mitjaj4uk_1

Похожие публикации: