FARINHATE презентувала кліп Alter Ego

Рівненська альтернатив-метал група FARINHATE презентувала нову відео роботу на пісню Alter Ego, яка стане частинкою другого повноформатного альбому, що вийде вже в 2016 році.

Ідея для сюжету була розроблена спільно з командою студії Stay in Focus, саме вони відповідали за режисуру, зйомку та монтаж. Дуже приємно та комфортно працювати з талановитими та професійними людьми, однозначно радимо їх всім, хто хоче отримати якісне відео і хороші враження від роботи.



Зведенням та мастерингом пісні традиційно займались звукорежисер групи Андрій Далевський та гітарист Павло Савенко.
Зйомки кліпу проходили неподалік від Рівного, в місцях з гарними краєвидами та необхідною атмосферою. Сам процес йшов досить оперативно, невимушено і по-дружньому, за що дякуємо всім, хто без вагань кинув свої справи і допоміг нам!

Вся наша творчість зазвичай закликає працювати над собою, намагатись вдосконалюватись та викорінювати зло, яке давно укорінилось в нашому світі, і непомітно від нас продовжує запускати свої метастази у всі сфери життя. Ця пісня не виняток, ми хочемо, щоб завдяки їй ви зробили вірні висновки. Які? Кожен вирішує сам, виходячи з свого «его»!

http://farinhate.com/
https://vk.com/farinhate_club
https://www.facebook.com/farinhate
http://farinhate.bandcamp.com/

Автор: Pobeda

Похожие публикации: