На фестивалі «Республіка» на квитки мінятимуть не тільки телевізори, а й килими



Ювілейний фестиваль «Республіка» - це море подій, які закарбуються у пам’яті кожного з гостей. Нові локації, цікаві учасники, стріт-арт, та, особливо, різноманітні акції не залишать вас без культурного розвитку.

Традиційна для фестивалю акція «Здай телевізор - отримай квиток», яка діятиме для перших двадцяти активістів з телевізорами. Організатори наголошують: «Телебачення псує тебе та твій мозок. Позбудься телевізора - стань вільнішим!»

Також до телевізорів приєднуються килими, які більше не прикрашають стіні ваших домівок, але, наприклад, зможуть знадобитись для репетиційних баз. Організатори зазначають, що килими будуть використані для інших мистецьких проектів.

«Республіка» бореться з міщанством та зомбуванням молоді за допомогою мистецтва, адже це - наша зброя!

Прийом килимів та телевізорів традиційно буде на Реєстрації перед територією фестивалю з 14 години до 15 години дня 4 вересня.

Перші 20 людей, які здадуть телевізор – отримають вхідний квиток на фестиваль. Ще 20 – 50% знижку на квиток. Одна людина отримає один квиток незалежно від кількості зомбоящиків.

За килими також видаватимуть квитки на фестиваль за принципом: перші 30 килимів – квиток в подарунок. Хто донесе килими пізніше - отримають 50% знижку на квиток (30 людей).

Автор: Pobeda

Похожие публикации: