Головна сцена фестивалю «Файне Місто» буде важити 80 тонн



Організатори музичного фестивалю «Файне Місто» показали макет головної сцени. Відомо, що важитиме локація понад 80 тонн, окрім цього її загальна довжина сягатиме більше 52 метрів. Заввишки фестивальна сцена сягатиме розмірів 6-поверхового будинку.

Потішить цього року і звук потужність якого буде понад 120 Квт. Кількість технічних елементів, які використають під час монтажу сцени перевищує 10 000 деталей.

Цьогоріч рекордною буде і кількість світла на головному майданчику «Файного Міста». А це майже 150 світлових приборів.

- Проект сцени уже затверджений і тепер залишилось тільки дочекатись літа, щоб втілити нашу ідею в життя. Для кожного фестивалю головна сцена є його обличчям, і ми не є виключенням. Довгих 4 роки разом ми йшли до того, щоб подарувати файним людям таке неймовірне диво і ось нарешті це станеться, - зазначають організатори.

Нагадаємо, що вперше на головній сцені фестивалю «Файне Місто» виступить шведський гурт PAIN. Також можна буде почути Zdob si Zdub, Brutto, O.Torvald, Onuka, Тартак, Элизиум, Pianoбой, Rideau, Epolets, Рокаш та багато інших.

Квитки на подію можна купити по 500 гривень на сайті gastroli.ua. Музичний фестиваль відбудеться з 7 по 10 липня на території міжнародного аеропорту "Тернопіль".

Автор: Pobeda

Похожие публикации: