1237 грн. було зібрано 8 травня на Благодійному концерті в пивниці "Сто доріг".

8 травня відбувся збірний концерт полтавських музикантів присвячений збору коштів на лікування 9-річної Лізи Норкіної. Вона перенесла тяжку операцію, але через крововилив у головний мозок її стан погіршився і дівчинка перебуває в комі. Величезна кількість людей відвідала в цей день пивницю Сто доріг". Ми показали свою людяність, не залишили в біді сім'ю Норкіних. Подібне може статися з кожним, а допомогти людині у скрутній ситуації - це святе.

 

 

Ще до концерту народу набилося повний зал. Першим на сцені з'явився організатор Сергій Рак, який виконав власну композицію "Следы моих ног". Публіка на "ура" сприйняла його виступ. Потім сцену почергово займали Андрй Міщенко, гурти" GLOWMEN", "Ктулху", "10 негритят", Наталія Тихонова, Валерій Власенко.
Своїм бездоганним вокалом, глядачів у залі і особисто мене зачарував Олександр Попов (GLOWMEN). Їх мелодії проникли в наші серця. Але романтичний настрій глядачів розвіявся після виходу гурту "10 негритят".
"Первая песня о сбывшихся надеждах и отлично проведенных днях". "Жизнь моя не попустит, не попрет" - лунало зі сцени

 

 

Веселі хлопці завжди знайдуть де пожартувати. Навіть, під час представлення пісні. "Следующая песня называется.... А я не знаю, как она называется. Во всяком случае, мы ее нигде еще не играли..." Пролунало ще декілька пісень в їх виконанні. Невдовзі сцену заполонили учасники гурту "Ктулху", які виконали пісні: "Распродажа", "8 мая", Остаться в живых".
Нарешті! Нарешті ми дочекалися, і на сцені з'явилася Наталія Тихонова. Її чарівний голос зумовив повну тишу в залі. Всі заслухалися її текстами, до речі, авторськими, музикою, і звичайно ж, прекрасним вокалом. Перед черговою піснею Наталія мовила:
- Однажды в разговоре с подругой я сказала: "А что, если я его не встречу?". Подруга ответила: "Встретишь, куда ты денешься. Встретишь".
Прозвучала пісня "Держись за меня". Як публіка не хотіла відпускати Наталію, але ж залишився ще один виконавець, не менш харизматчний - Валерій Власенко. Він одразу ж заявив про свою прихильність до творчості Наталії Тихонової:

 

 

- Сейчас на сцене был ангел. А теперь на сцену взошли демоны.
У його виконанні прозвучали улюблені пісні публіки "Забыть, что значит быть влюбленным", "Я - дерево", "Бабы, рожайте героев". Звичайно, куди ж без "Я - дерево", ця пісня уже стала візитною карткою Валерія. Зал співав хором.

 

 

Концерт наближався до завершення. Було оголошено подяку гуртам, які підтримали сім'ю Норкіних, і гроші у сумі 1237 грн. було передано особисто в руки Валерію Норкіну. Його зворушив теплий прийом, і доброта людей, які прийшли на допомогу. Тому в кінці схвильований Валерій підійшов до мікрофона, і особисто подякував усім присутнім за допомогу, наголосивши, що добрі вчинки не проминуть непоміченими у Бога перед очима.
По завершенню виступу Наталія Тихонова погодилася приділити декілька хвилин і поспілкуватися.


- Сьогодні публіка прийняля Вас прекрасно. Чому ми Вас ніде не чуємо?
- Все ще попереду. Куди покличуть виступати, туди і піду. Я завжди мало виступала в Полтаві. Раніше їздила по іншим містах.

 

- Де?
- Виступала в Росії. А також Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Донецьк. Зараз уже не їжджу. 6 років тому я прийняла Христа, тому співаю в церковному хорі. А помимо церкви граю так, для своїх.

 

- Під час концерт було вирішено організовувати ще подібні концерти в підтримку сім'ї Норкіних. Ви будете приймати участь, якщо запропонують.
- Аякже. Звичайно буду.


Ми закликаємо всіх, хто прочитає цю статтю допомогти маленькій Лізі знову встати на ноги, побачити світ і радіти дитиниству, яке зараз забирає у неї хвороба.
Номер телефону батька Валерія Норкіна - 099-48-89-070; 098-13-19-555
А-банк філіал Приватбанк р/р 5440133000269668
Приватбанк р/р 4149437712189784

Світлана Борисенко

специально для indarock.com

Автор: mitjaj4uk_1

Похожие публикации: