Napszyklat і Роберт Пєрніковскі в рамках квітневого турне містами України та Польщі відвідають Полтаву.

 

Репортаж с концерта: "Напшиклат" и Роберт Перниковски дважды выходили "на бис".

 

Фотоотчет концерта Напшиклат и Роберта Перниковски в Полтаве 19.04.2013

 

А чи знаєте ви, що Роберт Пєрніковськив 2012 році за версією одного із тамтешніх журналів названий фігурою року в сучасній культурі Польщі? Якщо не знали, то задумйтесь, чи може настільки неординарна і незвичайна людина творити звичайну музику? Звичайно ж ні, гурт постійно експереминтує, але особливого, унікального, притаманного тільки їм звучання, музика гурту уже набула. Поєднання альтернативного хіп-хопу, експериментальної електроніки і неземного голосу вокалітса вирізняє їх композиції з-поміж інших. Як відомо, Роберт Пєрніковськи є постійним вокалістом гурту Napszyklat, але це ніскільки не заважає йому займатися сольною кар'єрою. В 2012 році вийшов альбом Роберта під назвою “Sie zegnaj”, незвичайна музика якого тісно переплітається з басами і унікальним голосом Роберта Пєрніковськи.
Гурт також не пасе задніх: уже чотири альбоми підтверджують успіх музичной кар'єри і любов шанувальників до електронного звучання.
Не прогавте можливість відвідати унікальний концерт гостей з Польщі (Познань) в "Сто доріг". Якщо ви не встигли ознайомитись з творчістю унікального гурту, радимо скоріше це зробити, і швидше замовити квиток на концерт Napszyklat і Роберта Пєрніковскі в Полтаві.

 

 

У п’ятницю, 19 квітня, у рамках туру Україною й Молдовою Полтаву відвідають два музичні проекти з міста Познань (Польща). Гурт Napszyklat – альтернативний хіп-хоп, нойз, аналогова електроніка; та сольний проект Robert Piernikowski, який був визнаний одним з польських часописів як постать року (2012) в сучасній культурі Польщі.
Robert Piernikowski (Роберт Пєрніковські) відомий як лідер гурту “Napszykat”. Його сольний альбом “Si egnaj” (2012 Few Quiet People) повний закручених мелодій, аналогового синтезу, який пульсує разом з чіткими бітами.
Експериментальний гурт “Napszyklat” («Напшиклат») вже видав чотири альбоми, останній з яких – “Kultur Shock” – 2011 року. Їх музика балансує на межі експериментальної електроніки, нойзу, пост-дабстепу, хіп-хопу. “Napszyklat” вже давно виробив власний оригінальний музичний почерк, завдяки чому став одним із найцікавіших польських гуртів.
Гурт вже виступав з гастролями у Польщі, Чехії, Словаччині, Німеччині, Франції, Великобританії, Іспанії на США. На концертах “Napszyklat” завжди панує особлива атмосфера, а їхні трансові ритми заворожують, як велике і чітке виробництво, де все і всі – на своїх місцях.
______________________________________

КОЛИ: 19 квітня 2013 року, 19:30
ДЕ: Полтава, арт-пивниця «Сто доріг», вул.Паризької комуни, 18/2
СКІЛЬКИ: 50 грн (40 грн - за наявності клубної картки oneyro.promo.group або студ. квитка)
Замовлення столиків за тел. 7-46-38
______________________________________

Napszyklat у всемережжі:
http://napszyklat.com ,
http://napszyklat.bandcamp.com .

Robert Piernikowski в інтернетрях:
http://robertpiernikowski.bandcamp.com .

Детальніше про тур тут:
http://vk.com/napszyklat.piernikowski ,
http://www.facebook.com/events/205169146295590

  • Где: пивниця "Сто доріг", Полтава, віл. Паризької Комуни, 18/2
  • Дата: 19.04.2013, 19:30
  • Цена входа: см. выше
  • http://vk.com/event52382309
Автор: mitjaj4uk_1

Похожие публикации: