ShamanUnplugged - НЕДАРЕМНО



#shamanБОРОДАction представляет!!!
ShamanUnplugged - Недаремно

Отже, зустрічайте в Києві з піано-акустичною програмою!

24 квітня (неділя)
Час: 20:00
Місце: Cadillac Art Club
Вхід: вхід безкоштовний

"Недаремно" - це група небайдужих, різних за характером, світоглядом та місцем народження людей, яких поєднала музика, віра в те, що завдяки спільній справі можна змінити світ на краще. Колектив створений у лютому 2008 року.
За час існування гурт виступав на багатьох концертних майданчиках країни, декількох Всеукраїнських та міжнародних фестивалях, теле- та радіоефірах, різноманітних культурно-масових заходах.

У своєму активі мають EP “Антитіла”, записаний на київській Студії 211; дебютний альбом “Стежки До Тебе” 2013 року, записаний у м. Івано-Франківську та виданий на CD-дисках Мистецькою Агенцією “Наш Формат” (м. Київ); кліпи “Антитіла” та “Знайду стежки до тебе”, останній з яких перебував у ротації Всеукраїнського телеканалу A-One.
Навесні 2015 року був презентований другий студійний альбом – “Система координат”.

“Кожна річ у цьому світі має свою історію. Цей альбом збирався два роки та увібрав у себе все те, що відбувалось у нашій країні. Ми були щирими, відкритими та чесними. Ми віримо, що все буде добре. Ми віримо, що в кожній системі координат буде мир”.

Unplugged буквально переводится с английского, как «отключённый» или вообще «неподключенный». Так говорят о песнях и концертных программах, сыгранных без использования электрических инструментов.

С 1989 года в эфире канала MTV проходит шоу «MTV Unplugged», участники которого, известные на весь мир музыканты, исполняют свой репертуар в акустическом формате. Шоу пользуется колоссальной популярностью до сих пор, а многие музыканты даже издают запись с концерта в качестве отдельного альбома.

Пережить уникальный опыт самого открытого прикосновения к любимой музыке теперь можем и мы, прямо в центре Киева. И то чувство, когда любимый музыкант берёт в руки хорошую гитару, садится прямо в нескольких метрах от тебя и по-домашнему откровенно исполняет самые лучшие свои песни – это самое чувство излечивает от депрессии и пессимизма, возвращает на светлую сторону силы и даёт энергию двигаться дальше не смотря ни на что. Такова магия музыки.

Автор: Pobeda

Похожие публикации: