MAD HEADS - Новий драйв в Докер пабі!



3 червня - новий драйв від Mad Heads! Для відвідувачів київського клубу Docker Pub.

Mad Heads - легенди українського ROCKy, початково створені на шалених ритмах рок-н-ролу. У своїй творчості музиканти поєднують відразу кілька стилів, в яких так чи інакше працювали за 25 років свого існування, а це і рокабіллі, і ска, і, безумовно, панк і реггі. Також гурт успішно експерементує з народними піснями під впливом балканських мотивів.
Хлопці стали першим українським гуртом, що виступав на одній з головних сцен фестивалю SZIGET, одного з найбільших в Європі. 2006 року – взяли участь у створенні футбольного гімну «Україно, вперед!» для виступу національної збірної на Чемпіонаті Світу, неодноразово представляв Україну на головних фестивалях Канади та США, а на рідних просторах, має визнання, повагу та любов українського слухача.

Восени 2015 року, хлопці презентували свій новий альбом «8» - нескінченність та безмірність українського ROCKу, який збираються поставити на диби!
«8» - це еволюція сучасного українського ROCKу у виконанні «Мед Хедс», що проходить під гаслом "Думаємо про хороше – співаємо про хороше!"

Спеціальний гість: Катя Кузякіна

Початок - 21:00.

Придбати квитки: https://kiev.karabas.com/med-heds

Дізнатися інформацію та купити квитки:
(044) 537-13-40
(050) 358-55-13

  • Где: Docker pub, Богатырская ул. 25, Киев
  • Дата: 03.06.2016
  • Цена входа: см. выше
  • https://vk.com/event120645884
Автор: Pobeda

Похожие публикации: