The Erised|'Atlas|Киев



Хто такі The Erised?
Першим це питання задав журналіст британського видання UKF. Стаття із заголовком «Who the hell are The Erised?», присвячена молодому українському гурту, вийшла в січні 2015 року.

UKF: «Після першого прослуховування їх міні-альбому, ви будете раді, що (британський лейбл) Med School повірив в них. Насправді, краса їх музики ще більше вражає, коли ви задумуєтесь про те, що в Україні сьогодні дуже непроста ситуація.»
https://ukf.com/words/hell-erised

З початку року про новий гурт написало чимало європейських та українських ЗМІ.
Так хто такі The Erised , чому про них багато пишуть і чому треба йти на їх концерт 14 жовтня в в клубі «Atlas»?
- Це перша українська команда, яка підписала ексклюзивний контакт з англійським лейблом «Hospital Records» (The Erised представляє саб лейбл «Hospital Records» - «Med School»)
- Це український англомовний гурт, яка свідомо рідко грає концерти, але зібрав більше мільйона прослуховувань за пів року на Youtube, Soundcloud, Spotify
- У складі гурту грають: Олександр Люлякін - також барабанщик української групи «Бумбокс», Даніїл Марін - учасник електронних проектів Detail и Kotkee, Соня Сухорукова - вокалістка, учасниця телепроектів "Фабрика зірок" і "Голос Країни" (в останньому наставником Соні був Святослав Вакарчук). Ігор Кириленко (гітара) і Ніл Тарасов - засновники мультиформатного проекту Hidden Element , басист Володимир Михалюк.
- У жовтні 2015 запланований реліз офіційного реміксу The Erised на трек відомої британської команди Enter Shikari.
- їх перший EP “Desire», який був опублікований в лютому 2015 отримав чимало схвальних відгуків у міжнародних музичних ЗМІ. Їх порівнюють із Jessie Ware, FKA Twigs, Submotion Orchestra і крутять на BBC, на них покладають великі надії, а українські музичні видання називають їх проривом року.

MTV Iggy: “Не дивно що ця шістка привернула увагу британського лейлбу Med School. Їх музика буде гарно виглядати на британській поп-сцені. Міні-альбом з акуратними вкрапленнями електроніки, безумовно, залишає велике бажання почути більше.”
http://www.mtviggy.com/lists/ukraine-ukrainian-music-..

Q Magazine: “Досліджуючи глибини інтелігентної танцювальної музики, лондонський лейбл Med School, який є підрозділом Hospital Records, наткнувся на смарагд, у вигляді пісні "Pray", української групи The Erised. "
http://www.qthemusic.com/7784/five-songs-to-hear-this..

Хто такі The Erised можна побачити і зрозуміти 14 жовтня, 20:00 в клубі Atlas, де музиканти представлять публіці цілісне аудіовізуальне шоу (динамічні проекції, сценічні декорації), підготовкою якого займається велика команда.
На цьому концерті точно буде що і почути, і побачити.
www.theerised.com
www.facebook.com/theerised
www.soundcloud.com/the-erised
www.twitter.com/the_erised
www.instagram.com/the_erised
www.vk.com/theerised

Детальна інформація для ЗМІ- Ольга Черткова
Top Media Communication
Tel. 067 753 72 07
Olha.Chertkova@gmail.com

Квитки в касах міста і на сайті karabas.com
https://kiev.karabas.com/the-erised
Вартість – від 150 грн

  • Где: club Atlas, ул. Артёма 37-41, Киев
  • Дата: 14.10.2015
  • Цена входа: см. выше
  • http://vk.com/erised_atlas
Автор: Pobeda

Похожие публикации: