ГАПОЧКА | ATLAS | СОЛЬНИЙ КОНЦЕРТ!!



«Гапочка» - інді-електронний гурт, який не боїться експериментувати і тішити слухача новими пошуками звучання. Класичний гітарний поп-рок альбом «Етап» (2012) несподівано змінився електронним мінімалізмом Електроакустики» (2014) . А альбом цього року «Лови Мої Слова» завершив тривалу трансформацію гурту і поставив всі крапки над «І» в сьогоднішньому стилі «Гапочки».

1 грудня в клубі Атлас гурт «Гапочка», окрім виконання улюблених композицій, обіцяє здивувати новими треками з майбутнього ЕР. Але головною прикрасою стане поява на сцені ще одного учасника колективу.

Катя Гапочка: «В цілому робота над виходом альбому «Лови Мої Слова» і наступні концерти-презентації нового матеріалу, зміцнили нашу впевненість в обраному нами напрямку. Нам було комфортно втрьох створювати і грати музику. Але ми не зупиняємося і хочемо більшого. 1 грудня ми познайомимо Вас з новим учасником групи, завдяки якому ми сподіваємося ще більше оживити і доповнити своє звучання».

Ігор Панасов – головний редактор Сultprostir про гурт «Гапочка»: «Є артисти, які народжені для пошуку. Жодна звична колія їм не в радість, жодна формула не приймається ними як єдина з можливих. За їхніми метаморфозами часто не можуть встигнути шанувальники. В їхній музиці завжди вдосталь свіжого повітря.»

Нагадаємо, що голос Каті увійшов до десятки голосів нової української музики (theinsider.ua), міні-альбом «Електроакустика» став одним із 14 кращих українських альбомів 2014 року (liroom.com.ua), а ще гурт став переможцем The Global Battle Of The Bands і представив нашу країну на музичному просторі Лондона!

Автор: Pobeda

Похожие публикации: