The Substanse in KULT (IceCold)



11 квітня гурт «The Substanse» з Луцька презентуватиме в «Культі» пісні з нового альбому під назвою «Selencia». Цей концерт буде одним з перших виступів гурту в рамках квітневого туру містами України на підтримку альбому. Саме тому концерт в «Культі» обов’язково стане знаковим як для хлопців з гурту, так і для любителів нового українського інді.
«Selencia» - це перший повноцінний альбом, який випустив гурт за півтора роки свого існування. Після ЕР та кількох синглів, які виходили один за одним, хлопці написали достатньо нового матеріалу і сформували його в альбом. У ньому 9 пісень, створених за останні 9 місяців. Вони формують нове звучання гурту, яке місцями може нагадувати Foals, місцями Radiohead, лишаючись при тому досить специфічним та унікальним, щоб не сплутати його з чимось іншим.
The Substanse - це інді-рок гурт з Луцька, заснований у жовтні 2013 року. За півтора роки свого існування гурт встиг випустити ЕР альбом, відзняти кліп на пісню "Fall Down", відіграти концерти на фестивалях "Гогольфест 2014", арт-пікніку Слави Фролової та виступити у кількох містах України. Наразі гурт записує свій перший повноцінний альбом, який невдовзі з`явиться в мережі.
Цими днями гурт «The Substanse» змагається за можливість представляти Україну на фестивалі «Sziget 2015» і потребує вашої підтримки. Деталі за посиланням http://sziget.comma.com.ua/members/

СТАРТ 19:00
ул.Дарвина 9 https://vk.com/kultmusic

  • Где: KULT MUSIC CLUB, ул. Дарвина, 9, Харьков
  • Дата: 19.04.2015
  • Цена входа: 30 грн.
  • http://vk.com/event90501186
Автор: Pobeda

Похожие публикации: