Литературный Слем - Харьков - KULT



Переможцю літературного слема винагорода 300 гривень!

Правила літературного слему.
1. Слем відбувається у три тури: відбірковий, півфінал, фінал (по три хвилини часу на кожного з учасників кожного туру). За порушеня часового регламенту учасник штрафується на один бал за кожні десять секунд. Глядачі в залі можуть надати індульгенцію учасникові по запиту слем майстра (модератора).

2. Змагання відбувається за олімпійською системою на виліт. З відбіркого туру вибувають половина учасників. У фінал потрапляє від 3 до 5 учасників. В разі, якщо в фіналі декілька учасників набирають однаково прохідну кількість балів, слем майстри (модератори) влаштовють четвертий тур між цима учасниками (супер фінал).

3. Оцінюють учасників по п'ятибальній системі п'ятьма комплектами оцінок. Чотири комплекти віддаються випадковим глядачам в залі, зміна оцінок відбувається після кожного туру, окрім фіналу.
у фіналі та супефіналі голоуюсь усі глядачі в залі за допомогою білютенів

4. Текст повиннен бути написаний учасником, переклади текстів недопускаються. Автор сам на сцені. За порушення цього правила учасник дискваліфікується без права на індульгенцію.

5. Учасникам забороняється виконувати тексти, які вже читалися на минулих слемах вищої і прем'єр ліги. За порушеня цього правила учасник дискваліфікується без права індульгенції.

6. Допускається використання реквізиту (костюмів, музичних інструментів та звукових процесорів, за згодою слем майстра). Слем майстри мають право відмовити в використанні реквізиту без поясненя причини.

7. Слем майстри мають право на протекцію одного учасника у наступний тур.
У зв'язку з великою кількістю учасників минулого разу та затянутість першого туру та слему взагалі кількість учасників буде обмежена 24 учасниками

Вхід:
Для володарів "Помаранчевого Бейджа" 20 грн
Для усіх іньших 25 грн

Реєстрація на помаранчевий бейдж тут https://vk.com/topic-76104011_30464721

  • Где: KULT MUSIC CLUB, ул. Дарвина, 9, Харьков
  • Дата: 14.10.2014
  • Цена входа: см. выше
  • https://vk.com/slam1410
Автор: Pobeda

Похожие публикации: