SINOPTIK випускають новий альбом та їдуть в європейський тур на його підтримку



Гурт SINOPTIK готують вихід платівки, реліз якої очікується у лютому. На підтримку альбому музиканти вирушають в європейський тур, аби познайомити закордонного слухача з українською психоделікою.
Зараз гурт, за допомогою краудфандингу, збирає кошти для мастерингу нового альбому. Треки майбутньої платівки будуть відправлені в Лос-Анджелес, де над ними чаклуватиме визнаний гуру мастерингу - звукорежисер Maor Appelbaum (номінант премії Греммі, співпрацював із Limp Bizkit, Faith No More, Sepultura, YES, Ill Nino та ін.).

“Ми хочемо вивести свою музику на новий рівень, і для цього вирішили доручити мастеринг відомому американському звукорежисерові. Але нам потрібна підтримка. Наші слухачі можуть допомогти не тільки грошима, але й просто поділившись посиланням на сторінку збору коштів ( http://sinoptik.us/#m/donate ) зі своїми друзями в соціальних мережах або блогах. Разом ми відкриємо світу сучасну та самобутню українську рок-музику”.

“Пісні нового альбому дуже різнопланові: короткі і довгі, спокійні і шалені. Всього на диску буде 7 треків. Серед них і потужні гітарні рифи, і красиві мелодії, і психоделічний безлад, і навіть трішки електронної кислоти. В цьому альбомі переплітається безліч джерел нашого натхнення з усіх епох. Для запису вокалу в одному з трекiв ми запросили “спецiального гостя”. Хто це, дізнаєтесь пiсля релiзу.”

Тур на підтримку нового альбому розпочнеться в лютому нового року та продовжиться в Україні.

Автор: Pobeda

Похожие публикации: