На B.my.Lake 2014, офіційному афтепаті Sziget, виступить DANNY TENAGLIA



Нью-Йоркська легенда хаус-музики, один із найвідоміших і найкрутіших ді-джеїв світу – Danny Tenaglia – їде на B.my.Lake, щоб відкрити фестиваль ексклюзивним сетом довжиною у всю ніч! Саме «День 0» 18 серпня 4-денного фестивалю електронної музики, що є офіційним афтепаті цьогорічного Sziget, стане одним із найяскравіших подій B.my.Lake.

«Найкращий новий фестиваль Європи» за версією European Festival Awards B.my.Lake – пропонує лайн-ап світового класу починаючи з 18 по 22 серпня. Більше 130 діджеїв виступить наживо на семи сценах Club Aliga Beach на пляжі Балатону – найбільшого озера Центральної Європи.

Квитки за 83 €, які дозволять отримати незабутній перфоманс Danny Tenaglia «All-Night-Long» безкоштовно, доступні до опівночі 18 липня. 4-денні квитки після 18 липня і на місці прихильники андеграундної електронної музики, які бажають збагатити свій фестивальний досвід зможуть придбати за 95 €. Попит на квитки дуже високий, вони швидко розкуповуються, тож не ризикуйте втратити шанс потрапити на найбільш очікувану подію електронної музики цього літа та придбайте свої квитки на B.my.Lake вже зараз!



Ви можете вирушити на B.my.Lake відразу після Sziget! Комбіновані квитки вже доступні і вам навіть не потрібно турбуватися про подорож, так як зручний трансфер Sziget – B.my.Lake – Будапешт вже доступний в нашому онлайн-магазині http://www.szigetfestival.com.ua/ticket/buy

Більше інформації про трансфер з фестивалю Sziget:

http://www.szigetfestival.com.ua/info/b.my.lake_-__sziget_

Зустріч B.my.Lake на Facebook: www.facebook.com/events/438034042969654/


Квитки на B.my.Lake:

«День 0» (18 серпня): 20 €

Денні квитки (19, 20, 21 серпня): 43 €

4-денний квиток:

до опівночі 18 липня: 83 €/ з 19 липня та на місці: 95 €

4-денний кемпінг-квиток: 8 €

4-денний авто-кемпінг: 65 €

Денний VIP квиток: 65 €

4-денний квиток VIP: 120 €

Автор: Pobeda

Похожие публикации: