12-13 липня 2014 Фестиваль ФАЙНЕ МІСТО | 2014

 

Фестиваль "ФАЙНЕ МІСТО" у 2014-му році відбудеться 12-13 липня на території міжнародного аеропорту "Тернопіль"! Квитки вже в продажі!

Учасники фестивалю:

|MAIN STAGE| (ведучий: Мяч Дредбол)
СКРЯБІН
ТНМК
O.Torvald
Роллік'с
Ірена Карпа & QARPA
Тінь Сонця
Karna
Ot Vinta
ФЛІТ
Перкалаба
Los Colorados
Epolets
Безодня
The Last Fight (Italy, Milan)
Серцевий Напад
Триста8ісім

|ROCK STAGE| (ведучий: Віктор Новосьолов)
Skinhate
Jinjer
RIDEAU (Stockholm, Sweden)
LATUR (ex АННА)
Медовий Полин
Cherry-merry
Fontaliza
Ворст
Kompas
ZSUF
0352
Лоскіт
Dash
Affecting Dissent
The Jossers
Кімната Гретхен
Bugs Bunny
По ту сторону
Квітка Року
Anebo
MilkIt
Friday Story

|RAVE BOX STAGE|
King Kong Music
Myztical
Loki Lander
Topman
Leggo
MC Буря та інші...

Вартість квитків:
• 200 грн (з 1-го червня)
• 150 грн (з 1-го квітня)
• 100 грн (прерших 500 акційних штук)
Кузьма Скрябін привезе на "Файне Місто" панківську версію сороміцьких коломийок

Хедлайнер фестивалю "Файне Місто" гурт "Скрябін", аби потішити фанатів, вирішив урізноманітнити свою програму панк-роковим виконанням уже відомих композицій. Улюблені пісні колективу можна буде почути у новій досить незвичній обробці. Також, за словами Кузьми, для фестивальників готують кілька панківських версій сороміцьких коломийок.

- Часом, щоб не було скучно, ми граємо панк-рокові версії наших пісень, які відрізняються від оригіналів гостротою подачі. Ця програма буде звучати вперше в Тернополі, бо жодного з двох попередніх разів не виходило так само, а ще з'явилася мега панківська версія сороміцьких коломийок. Так що готуйтеся, - розповів Андрій Кузьменко з гурту "Скрябін".

Музиканти виступлять 13 липня на головній сцені фестивалю "Файне Місто".
У Тернополі фінал чемпіонату світу з футболу можна буде переглянути на найбільшому екрані в місті. Він буде розміщений на фестивалі “Файне Місто”.

Таким чином відвідувачі фесту зможуть послухати улюблених виконавців і не пропустять футбольну подію, яка відбувається раз в чотири роки.

За словами організаторів, екран розмірами 6 на 4 метри, буде встановлено на одній із сцен. Імпровізована фан-зона зможе розмістити більше 1000 футбольних фанів.

Окрім цього на території фестивалю пройде ярмарок, де можна буде купити собі щось випити та поїсти.

- Цього року так співпало, що наш фестиваль відбувається у день, коли проходить фінал чемпіонату світу з футболу у Бразилії. Ми вирішили не засмучувати справжніх фанів музики та футболу і вирішили об’єднати ці дві події, влаштувавши пряму трансляцію матчу на музичному фестивалі. До речі, поки що жоден фестиваль не проводив подібних футбольних трансляцій, тому дійство обіцяє бути незабутнім, – запевняють організатори.

До слова, щоб підтримати спортивний дух на фестивалі організують купу інтерактивів. Зокрема, відбудеться чемпіонат “Файного Міста” з футболу, у якому зможуть взяти участь відвідувачі фестивалю. Серед інших спортивних розваг – стрітбол, баскетбол, пейнтбол.
Фестиваль "Файне Місто" об'єднає усю країну в Тернополі. На сцені виступатимуть гурти з Луганська, Донецька, Одеси, Миколаєва, Херсону, Києва, Івано-Франківська, Рівного та інших міст України.

- Чесно кажучи, коли ми починали запрошувати гурти на фестиваль, то спочатку і не звернули уваги на те, що маємо в програмі так багато представників з різних куточків України. До того ж "Файне Місто" - не рок-фест і не етно-фест. У нас буде музичний фестиваль, де зібрані різні стилі музики. Таким чином "Файне Місто" об'єднає людей з різних міст та різними музичними уподобаннями, - розповів один із організаторів Ростислав Плахцінський.

Окрім цього географія учасників фестивалю цього року значно розширилась і окрім фанатів із Західної України до Тернополя збираються приїхати жителі Черкас, Вінниці, Полтави, Дніпропетровська, Житомира, Кіровограду, Харкова, Чернігова, Запоріжжя, Донецька, Луганська також очікують і приїзд фанів з Криму, які теж купили квитки на «Файне Місто».

На сцені фестивалю об'єднаються і гурти, які припинили свою музичну діяльність і не виступають на фестивалях.
Так, гурт "Роллік'с" вперше виступить на сцені після розпаду. Така ж історія з гуртом "Серцевий напад". Виступлять на фестивалі і хлопці з гурту "Карна", які теж заявили, що припиняють свою концертну діяльність.
Більш детальна інформація на сайті: http://fainemisto.com.ua/

  • Где: Міжнародний аеропорт "Тернопіль", Тернополь
  • Дата: 12-13 липня 2014
  • Цена входа: см. выше
  • https://vk.com/fm_fest_2014
Автор: Pobeda

Похожие публикации: