м. Дніпропетровськ - Антитіла - ТУР

 

5.04.2014 - Дніпропетровськ, Обласна Філармонія
Квитки: Ппередпродаж 100 грн. В день концерту 120 грн.
"АНТИТІЛА" МІЖНАРОДНИЙ ТУР 2014"
За підтримки гурту МАСА ПРИЧИН

АнтитілА вирушають у великий міжнародний тур в підтримку третього альбому «Над полюсами». Наразі відомо 33 міста України, Росії та Білорусі, в які завітають АнтитілА з новою концертною програмою. Окрім нових пісень, відвідувачі туру зможуть почути найвідоміші пісні гурту за весь час його існування, а також відчути особливу живу енергетику музикантів, за яку їх вже полюбили мільйони прихильників.
Основний акцент концертної програми «Над полюсами» зроблено не на світлових чи на якихось інших спецефектах, а безпосередньо на прямому зв’язку зі слухачами через музику та тексти.
Переповнені концертні зали, віддані шанувальники, неймовірна жива атмосфера - це саме те, що очікує всіх в турі «Над полюсами», від однієї з найталановитіших груп сучасної української музики!

Тарас Тополя, вокаліст гурту АнтитілА: «Ми пишаємося своїми слухачами! Ми бачимо їх поруч зі сценою, їх посмішки, очі, а іноді, навіть здається, що в якусь мить ми думаємо і відчуваємо однаково! І кожен, хто одного разу долучився до наших концертів, повертається потім ще і ще...Тур у підтримку нового альбому обіцяє бути і, впевнений, буде дуже цікавим. З акцентом на головне - музику і зміст. В багатьох містах чекайте на сюрпризи. Ну і, звичайно ж, не оминемо увагою вже відомі вам пісні! До зустрічі на концертах»!

Обласна Філармонія.
вул. Леніна 6.
Інформація за тел +38(067) 3-000-460
Квитки каса №1: Каса Філармонії
Квитки каса №2: ТЦ "Апполо" вул. Тітова 36.
Квитки каса №3: Махно-паб
Квитки каса №4: Анти-кафе "Риба Андрій"
Квитки каса №5: Арт-центр "Квартира"
Онлайн-каса: http://dnepropetrovsk.karabas.com/antitila-dnepr

Передпродаж 100 грн. В день концерту 120 грн.

Початок о 19.00.

  • Где: Областная Филармония, Днепропетровск
  • Дата: 05.04.2014
  • Цена входа: 100/120 грн.
  • https://vk.com/event62839871
Автор: Pobeda

Похожие публикации: