КІРОВОГРАД - Антитіла_ Над полюсами

 

20.03.2014 о 19.00 - м. Кіровоград - Концертна зала Кібернетико-технічного коледжу (вул. Дворцова, 41\26).
Квитки у Театральній кассі біля готелю "Київ, у мережі Карабас ", абоза телефоном 050 929 00 35

АнтитілА вирушають у міжнародний тур в підтримку третього альбому «Над полюсами». Наразі відомо 33 міста України, Росії та Білорусі, в які завітають АнтитілА з новою концертною програмою. Окрім нових пісень, відвідувачі туру зможуть почути найвідоміші пісні гурту за весь час його існування, а також відчути особливу живу енергетику музикантів, за яку їх вже полюбили мільйони прихильників.
Основний акцент концертної програми «Над полюсами» зроблено не на світлових чи на якихось інших спецефектах, а безпосередньо на прямому зв’язку зі слухачами через музику та тексти.
Переповнені концертні зали, віддані шанувальники, неймовірна жива атмосфера - це саме те, що очікує всіх в турі «Над полюсами», від однієї з найталановитіших груп сучасної української музики!

Тарас Тополя, вокаліст гурту АнтитілА: «Ми пишаємося своїми слухачами! Ми бачимо їх поруч зі сценою, їх посмішки, очі, а іноді, навіть здається, що в якусь мить ми думаємо і відчуваємо однаково! І кожен, хто одного разу долучився до наших концертів, повертається потім ще і ще...Тур у підтримку нового альбому обіцяє бути і, впевнений, буде дуже цікавим. З акцентом на головне - музику і зміст. В багатьох містах чекайте на сюрпризи. Ну і, звичайно ж, не оминемо увагою вже відомі вам пісні! До зустрічі на концертах»!

  • Где: Концертна зала Кібернетико-технічного коледжу, вул. Дворцова, 4126, Кировоград
  • Дата: 20.03.2014
  • Цена входа: 60-120 грн.
  • https://vk.com/event10327713
Автор: Pobeda

Похожие публикации: