ВВ :: Воплі Відоплясова :: Запорожье

 

Щодня на протязі двох останніх років, натхненно віддаючись праці у студії, «ВВ» шукали нові форми та музичне оздоблення для втілення своїх ідей у новій платівці. І ось він – «Чудовий Світ» – світ, якого ми ще не бачили, музика, в якій поєднуються феєрична гармонія та вибухова енергія… 

«Це нова платівка від нових «ВВ», – розповідає гітарист Євген Рогачевський. – На концертах звучатиме у всій красі новий альбом, а також старі відомі хіти, збагачені звуковою палітрою багатьох інструментів. Я в тремтливому передчутті грандіозної реалізації творчих задумів наживо у такому складі».

«Ми прямуємо у новий простір, рішуче вирушаємо в нові далі, де ми ще не бували. Наші музичні експерименти завершені, я б сміливо сказав, заснуванням нового стилю «симфо-панк». Бажаю всім насолоди, приємних вражень та відчуттів» – додає співак Олег Скрипка.

Концертний тур пройде 20-ма містами України за підтримки ТМ «Львівське». Під час турне, яке розпочнеться 20 жовтня у файному місті Тернопіль, «ВВ» презентуватимуть не лише нові надбання, але й свої невмирущі хіти в експериментальних аранжуваннях та у розширеному складі, із запрошеними музикантами. А головне – фонтани вражень та море емоцій, які є традиційними для концертів улюбленців публіки «ВВ».

 

Билеты без комиссии:
http://zaporozhje.karabas.com/vv-zaporozhje

4 ноября | 19:00
ДК «Днепроспецсталь»
бул. Шевченко, 1

  • Где: ДК «Днепроспецсталь», бул. Шевченко, 1, Запорожье
  • Дата: 04.11.2013
  • Цена входа: 140-320 грн.
  • http://vk.com/vv_zp
Автор: Pobeda

Похожие публикации: