Гурт "Illusions" у клубі Агата.

 26 червня – Гурт "Illusions". Львів. Неокласичний рок.
http://vk.com/illusions

Гурт "Illusions", у складі Роксолани Пахолків, Андрія Бочка та Єгора Грушина свою музику вважає неокласичним роком. Цьому визначенню цілком відповідає і інструментальний склад - відповідно: віолончель, гітара, фортепіано. Проте для того щоб хоч трохи підготуватися до їх музики цього визначення недостатньо. Найперше це емоційна музика, сповнена експресії, уяви, хвилювання. Водночас це інтелектуальна музика, і саме яскравість та емоційність дозволяє розуміти її немузиканту, звичайний слухач, далекий від знань про естетику ладів та гармоній, цілком вправно розгадає красу мелодій, бо відчує ті емоції, які в них закодовані. Цією музикою переймаєшся. І хоч не потрібно ніякої спеціальної підготовки для сприйняття музики "Illusions" - але приготуйтеся до сплесків і вибухів, до мрій і подихів, до вигуків і ніжної лірики.

Гурт пояснює свою назву - Ілюзії - різними, навіть протилежними асоціаціями. Це і ілюзії того, що могло би бути, але не сталося, чи того, чим обманюєшся, хоч насправді воно не існує, - але це й ілюзії, що виникають в романтичному чи мрійному світовиді - щоб стати бажанням і бути здійсненими, ілюзії, що одного разу примарившись, не відпускають, ведучи до майбутнього. Ілюзії - це знаки, за якими можна впізнати щось інше від буденності.

Половина композицій гурту - інструментальні, по суті це експресивні, чи ліричні, а часом і те і те, етюди для міні оркестру. А як відомо, коли з оркестром грає фортепіано - оркестр налаштовують по фортепіано. І справді, значну виражальну потужність в цих творах створює гра Єгора, котрий також виступає сольно, як композитор-виконавець фортепіанної музики. Проте не скажеш, щоб він закріпив за собою партію "першої скрипки", акценти змінюються, почуття виявляються по різному, ролі віолончелі та гітари не просто надають особливої рельєфності звучанню, без них уявити композицію неможливо. Інша половина композицій - пісні на слова Андрія. В піснях, зрозуміло, набільше уваги привертають вокал і слова, але знову слід зауважити що музика до пісень насичена та емоційна, її не сприймеш як вдалий чуттєвий фон, та й мелодії з пісень, так звані мінуси), можна слухати як інструментальні композиції, оскільки вони останнім не програють.

Отже музика "Illusions" - це музика переживань, музика почуттів.

Веб-сайт:
http://illusions.com.

Арт-кафе Агата - Метро Арх. Бекетова,
вул. Революції, 11.

Вхід - 40.

Замовлення місць -067-97-27-453 та
755-69-47.

  • Где: Арт-кафе Агата (ул.Революции,11.ст.метро Архитектора Бекетова)
  • Дата: 26.06.2013
  • Цена входа: 40 грн.
  • http://vk.com/event53364047
Автор: Pobeda

Похожие публикации: