"Музика дає спокій" - Михайло Приз, гітарист і вокаліст гурту "The Blues Nephews ".

 

Рівно о 20:00 20 квітня в кафе "Мохіто" повинен початися концерт "The Blues Nephews ". Я прийшла трохи раніше, щоб поспілкуватися з солістом гурту Михайлом Призом. Перше що я побачила зайшовши до зали, це радісна і щира посмішка Приза. З такою життєрадісною людиною в мене одразу виникло бажання поговорити.

Коли Ви почали займатися музикою?
Десь з 2000 року я почав займатися музикою. Самостійно вчився грі на гітарі. Почав одразу з блюзу, чомусь саме він засів у мене в душі.

Що означає назва альбому "Take one"?
Дубль 1. Дівчина, яка розробляла макет альбому, прислала мені смс о 3 ночі з проханням вислати назву альбому. А назви тоді ще не було, тому я відповів перше, що мені спало на думку.

Все геніальне просто. Як довго працювали над альбомом?
Сам запис ішов з грудня 2012 року по початок березня.

Чим займаєтеся крім музики?
Я займаюся баскетболом. В Харкові створена Аматорська ліга, в якій ми граємо. А також працюю в педагогічному університеті старшим лаборантом. Крім того верстаю матеріал в одному видавництві.

Що дає Вам музика?
Музика дає мені спокій. А конкретно блюз - це музика моєї душі.

 

 

Виступу музикантів довго чекати не довелося, адже невдовзі вони з'явилися на сцені і відвідувачі кафе, з охотою, відволіклися від тарілок. Після виконання першої пісні Приз привітав з днем народженні двох іменинників, які знаходилися у залі, і представив альбом "Take one". Під час виконання наступної пісні мікрофон перебрав бас-гітарист Олександр Любченко, який скромно подякував за увагу.

 

 

І знову присутніх порадував вокалом Приз, але згодом віддав мікрофон клавішнику Ярославу Кириченку.

 

 

"Следующая песня обо мне" - такими словами оголосив Приз наступну пісню "Jealous man". Люди почали збиратися біля сцени, а згодом публіка уже настільки ровеселилася, що яблуку було ніде впасти.Народ веселився і відривався, лише під час повільних пісень танцпол заполоняли пари. Михайло Приз розважав публіку як міг: спочатку оголосив пісню, під час якої необхідно було загавкати, потім спустився в зал, і сам почав видавати собачі звуки, запрошуючи гостей до того ж самого. Згодом він сів за один зі столів,взяв склянку і почав грати нею на гітарі. Захоплююче видовище!

 

 

Люди не шкодували долонь, і аплодували виконавцям. На такій піднесеній ноті музиканти вийшли на невелику перерву. Після короткого відпочинку, весело і круто почалася друга частина виступу. Згодом, мікрофон плавно перейшов до клавішника. За проханням Михайла, співали всі разом. "Эта песня посвящается всем влюбленным. Называется она "Riviera Paradise"" - після цих слів Приза, пари заполонили танцпол.

 

 

До кінця виступу ніхто не збирався присідати. Перед останньою піснею Приз оголосив кожного учасника:
Бас-гітара, вокал - Олександр Любченко;
Клавіші, вокал - Олександр Кириченко;
Губна нармоніка - Олександр Смердов;
Ударні - Андрій Бильга;
Гітара. вокал - Михайло Приз.

 

 

Який же концерт закінчується без "на біс"? "Племінники блюзу" виконали для вдячної публіки аж три пісні. Танцювати вийшли, навіть ті, хто сидів протягом усього концерту. Псля виступу розігрітий народ довго не хотів розходитися, і стоячи плескали в долоні радісним і приємно втомленим музикантам. Чекаємо ще їхнього приїзду, адже вони приносять з собою свято!

Світлана Борисенко

спеціально для indarock.com

Автор: mitjaj4uk_1

Похожие публикации: