FONTALIZA|Atlas|Київ



Fontaliza представлять в Києві новий альбом

13 квітня гурт Fontaliza проведе концерт-презентацію третього студійного альбому Born In Coal Dust. Виступатимуть музиканти в столичному клубі Atlas.

Квитки: 150-450 грн

Fontaliza – яскравий приклад альт-рокового тріо, чия музика знаходиться на перетині класичного року, гранжу, альтернативи, панку та рок-н-роллу. Гурт був створений в 2010 році, в місті Горлівка. На рахунку тріо два повноформатні альбоми- Fontaliza (2012) та Under The Floor (2014). Проте справжню популярність музикантам принесли живі виступи, наповнені драйвом, самовіддачею та потужною енергетикою. Окрім численних турів, гурт виступав на сцені НСК «Олімпійський» разом з Океан Ельзи в 2014 році і є постійним учасником головних українських фестивалів.

28 лютого Fontaliza представили відео на перший сингл On My Own з нового альбому Born In Coal Dust. Реліз самого альбому заплановано на кінець березня. Почути його наживо можна буде вже 13 квітня в клубі Atlas. Окрім нового матеріалу, музиканти зіграють і кращі пісні з минулих релізів.

Беручи до уваги великий досвід музикантів у виступах на різноманітних сценах, можна бути впевненими – перший в цьому році сольний концерт Fontaliza не залишь байдужим нікого.

Автор: Pobeda

Похожие публикации: