БЕZ ОБМЕЖЕНЬ| ДНІПРО| Підпілля Махно



Час не стоїть на місці і гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ невпинно рухається вперед. Нещодавно гурт презентував нове відео на улюблену багатьма пісню «Без неї ніяк». Зараз активно йде робота над новою програмою. І вже на найближчих концертах цієї осені буде презентовано нову пісню з майбутнього альбому.

Гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – відомі українські рок-романтики. Це гурт, який не заганяє себе в жорсткі рамки формату чи стилю, без кордонів в почуттях... В музиці відчувається живий саунд, справжній драйв і соковитий смак життя.

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ розпочали виступати в закарпатському місті Мукачево, де вперше заявили про себе широкому загалу 14 січня 1999-го року. У 2007 році БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ випускають альбом «Underground» та знімають дебютне відео з однойменною назвою. У квітні 2015-го завершилася робота над альбомом «#DИХАЮТОБОЮ». До диска увійшло 10 треків, серед яких вже добре знайомі композиції «Налий мені вина», «Зима» та пісня «Мамині Слова».

На сьогодні гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» презентував більше 40-ка пісень, 8 кліпів, написав саунд-трек до фільмуОлега Борщевського «Німфо», який було показано в Канах, та навіть гімн спортивної команди! Гурт бере участь у численних фестивалях та івентах - «Червене вино», «Рок' N 'Січ», «Октоберфест», «RockSummerFest. ByПростоРадио», «TattoCollection», «Рок-Булава», Арт-Пікнік Слави Фролової, «Тарасова Гора», «Трикутник», AtlasWeekend, «Ше.Фест» та інших, активно долучається до різноманітних соціальних проектів. Пісні та кліпи «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» можна почути та побачити в теле- та радіо-ефірі багатьох радіостанцій та телеканалів України.Зараз музиканти працюють над новим матеріалом.
Кожен виступ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу.

Склад гурту сьогодні:
Олександр Адаменко – бас-гітара;
Іван Зіменко – ударні;
Андрій Радько - гітара;
Сергій Танчинець - фронт-мен.

Вартість:
Попередній продаж:
Фан: 80; Місця за столиками: 100;
В день концерту:
Фан: 100; Місця за столиками: 120;

  • Где: МахноПАБ, Гопнер ул. 4а, Днепропетровск
  • Дата: 14.10.2016
  • Цена входа: см. выше
  • https://vk.com/event128764093
Автор: Pobeda

Похожие публикации: