"З днем народження, Кузьма" Zeppelin pub



17 серпня, в день народження Андрія Кузьменка, відбудеться вже другий флешмоб-концерт пам'яті музиканта "З днем народження, Кузьма". Цього року флешмоб буде складатися із 20 різних заходів від різних виконавців на різних майданчиках міста Харкова. Кожен із них, таким чином, представить один із 20 випущених за життя Андрія альбомів гурту "Скрябін". Всі концерти почнуться одночасно.
Останній альбом гурту Скрябін під назвою "25" (присвячений ювілею гурту) зіграє для вас спеціальний гість із Києва - Вадим Агатій та Kat. Цей концерт ви зможете послухати в Zeppelin pub 17 серпня.
Вхід на концерт складатиме 30 грн, всі зібрані кошти будуть передані в благодійний фонд Кузьми Скрябіна (яким займається дружина Андрія, Світлана), які підуть на допомогу тяжко хворим дітям. Якщо ви не довіряєте такому варіанту збору коштів або не зможете потрапити на концерт, але хочете теж внести кошти на добру справу, то це можна зробити, надіславши гроші на офіційний рахунок фонду:
Для фізичних осіб: через ПриватБанк
р/р 26002056209168
МФО: 380269
ЄДРПО:39716267
Столична Філія ПАТ"КБ"ПриватБанк"
- в касах відділень Приватбанку
- через термінали самообслуговування по всій Україні

- платежі з карток через Приват24 (для клієнтів ПриватБанку)
* тариф для тих, хто платить 0,50 грн незалежно від суми сплати
Увага!!! Обов'язково в призначенні платежу вказувати: благодійна пожертва на проект «Подаруй подих життя» . Без ПДВ.

для юридичних осіб
- за допомогою реквізитів:
р/р : 26002056209168
МФО : 380260

ЄДРПО:39716267
Столична Філія ПАТ "КБ "ПриватБанк"
Увага!!! Обов'язково в призначенні платежу вказувати: благодійна пожертва на проект «Подаруй подих життя».
Без ПДВ.
Отже, чекаємо вас на святі друга всієї країни. І наголошуємо, що це не день пам'яті і скорботи, а 48 день народження Кузьми. Тож співаймо його піcні, веселімося, і робимо цей світ кращим, бо нам в ньому жити.

Автор: PomoRde

Похожие публикации: