18-08-2012 гурт БУХАРЄСТЪ у арт-клубі КОРОВА

18-08-2012 гурт БУХАРЄСТЪ у арт-клубі КОРОВА
!!!ВХІД БЕЗКОШТОВНИЙ!!!

Бухарест - це файне місто на березі річки Димбовиці. А БухарєстЪ – це справжня філософія музичного, мелодичного, інструментального вживання алкогольних напоїв п’ятьма файними хлопцями з оригінальними зачісками, гітарами та яскравими поглядами на світ.
Вони просто одного разу зустрілися.
Одного засніженого січневого вечора 2010 року.
Зустрілися, і з’явився БухарєстЪ.

Тексти гурту БухарєстЪ – це позитивні стьобні байки про людей, які навколо, їхнє життя, середовище, сенс їхнього існування.
Гурт не розповсюджує і не афішує імена і прізвища учасників, не дивлячись на те, що кожен з них ще до 2010 року вже встиг гідно продемонструвати себе на музичному Олімпі. БухарєстЪ – єдина команда, де під супровід декількох келихів віскі відкриваються всі завіси і таємниці.

Важко і легко одночасно охарактерізувати музичний напрямок гурту: є пісні у стилі рокабілі, є аудіозаписи, схожі на регі, є важкі рокерські композиції, та самі хлопці знають, що їхня музика – це справжній фірмовий рок-н-ролл. Саме той рок-н-ролл, де музика фірмова, а тексти українські, рок-н-ролл, який можна почути на записах Братів Гадюкіних та Віки Врадій – музичних персонах, які свого часу відкрили мешканцям нашого світанкового краю таке поняття як український рок.

  • Где: Арт-клуб "Корова", Петровского ул., 37, ст. м. Пушкинская, Харьков
  • Дата: 18.08.2012
  • Цена входа: вход свободный
Автор: Pobeda

Похожие публикации: