SKINNED (USA) death metal @ MADiSAN



SKINNED (U.S.A.) death metal
https://www.facebook.com/skinnedofficial/?fref=ts
Старожили американського бруталу - група SKINNED (існує з 1995-го року) зі своїм четвертим повноформатним альбомом «CREATE MALEVOLENCE» - явно не з тих, про яких говорять і пишуть на кожному розі або дізнаються пісні з перших нот. Але свою вузьку нішу в брутальному жанрі вони займають по праву і знавцям цього напрямку вони, звичайно, добре знайомі.
Уміло маневруючи на стику таких відгалужень дету, як: технікал, грайнд і навіть слеммінг, група створила своє, унікальне і мало на кого схоже звучання, додавши до цього високу техніку виконання, пристойну якість запису і сувору лірику, хоч і описує вже набивші оскому теми «violence» і «gore», але робить це в солідних і навіть витончених формах, без натяків на юнацький максималізм інших представників брутал-цеху США та Індонезії.
У порівнянні з минулим альбомом (2012) в групі з'явився ще один гітарист, в допомогу лідеру колективу Тревісу Війкуму (який своїм умінням поодинці насичувати альбоми різноманітним гітарним звучанням на минулому альбомі викликав захоплення і повагу у критиків і рецензентів).
У «CREATE MALEVOLENCE» в'їжджаєш не відразу. Чудовий мастеринг звуку - єдине, що вдається засвоїти при першому прослуховуванні.
Однак, раз по раз, прослуховування за прослуховуванням, альбом відкриває для слухача все нові і нові шари і глибини своєї сутності.
Альбом повністю: http://vk.com/audios-114364299?album_id=71071396

+ support

STARVING SOULS (Харьков.) melodic death metal
https://vk.com/starvingsouls

ZoofaguS (Киев.) avantgrind death metal
https://vk.com/zoofagus

Начало 19:00
Вход 60 грн. предпродажа. 80 - в день концерта.

  • Где: Рок-клуб MADiSAN, Металлургов пр.12, Кривой Рог, Днепропетровская обл.
  • Дата: 21.04.2016
  • Цена входа: см. выше
  • https://vk.com/event114156987
Автор: Pobeda

Похожие публикации: