ІншеБачення презентує "МІМ"Дніпропетровськ



Українська рок-команда "Інше Бачення" з міста Суми вже відома поціновувачам з усих куточків нашої країни завдяки таким пісням як "Забудь і не даруй", "Вода", "Самбука". Зараз музиканти працюють над студійним альбомом, що побачить світ взимку 2016 року.
А поки кипить робота над платівкою, фронтмен гурту Нікіта Чеканський знайшов в собі натхнення, потрібний настрій, згадав з чого починав в 6 років крокувати музичними сходинками (фортепіано), знову закохався - так побачив світ сольний акустичний проект "МІМ" - "Моя Інтимна Музика".

Проект навіяний жагою до фортепіанної музики, сповнений інтимної лірики та має чітко окреслену змістовну лінію - це почуття та переживання, емоції, спогади, втрати, надії... одним словом все, з чим до кожного з нас одного дня стукає в серце любов.

В проекті задіяний тільки один музичний інструмент - фортепіано, яке доповнює вокальні лінії та додає чуттєвості звучанню.

Навесні 2015 в соціальних мережах у вільному доступі з'явився студійний альбом, що включає в себе 10 пісень, що звучать як одна велика історія.

Альбом можна завантажити тут:
http://www.ex.ua/90759385

І от прийшла осінь, а значить настав час анонсованого раніше концертного туру Україною в підтримку альбома "МІМ". Тур включатиме в себе концерти у 10ти містах України.

Виступи музиканта у рамках туру "МІМ - Моя інтимна музика" включатимуть в себе пісні з альбому "МІМ", кращі пісні з репертуару "Інше Бачення" в акустичному сольному виконанні та зовсім нові свіженькі композиції, що ще не виконувались ніде та не були донесені до студії. Гітара, фортепіано, голос, справжні емоції та чуттєве виконання - все це робить виступи МІМа особливими та хвилюючими.

Шанувальники української музики з міста на Дніпрі мають можливість відвідати перший і єдиний концерт Нікіти у Дніпропетровську
30.10.2015 о 19:00 у атмосферному місці, що має назву Арт-центр "Квартира".

Квитки можна придбати, забронювавши на сайті http://artkvartira.dp.ua/ а також за телефонами (056) 371 45 22, (050) 42 11 304.

Вартість квитків:
попердній продаж - 50 грн
в день концерту - 70 грн
кількість обмежена!!!

Зустрічай МІМ у своєму місті та тримайся якісної музичної хвилі;)

  • Где: Арт-центр «Квартира» ул. Красная площадь, 3 кв.1, Днепропетровск
  • Дата: 30.10.2015
  • Цена входа: см. выше
  • https://vk.com/mim2015tourdnipropetrovsk
Автор: Pobeda

Похожие публикации: