Відкриття клубу Дирижабль у Дніпропетровську



Ще одним місцем для відвідування стане більше на цей Хеллоуін. У Дніпропетровську на Монастирському (Комсомольському) острові відкривається новий музичний клуб «ДИРИЖАБЛЬ». 31 жовтня всі бажаючі зможуть завітати на святковий концерт. Для входу потрібно буде лише отримати безкоштовний флаєр зі своїм іменем. Яким чином це можна зробити читайте на офіційній сторінці клубу. Все дуже просто і зручно!

Стім, бар, мьюзік-холл «ДИРИЖАБЛЬ» оформлено у популярному сьогодні стилі стимпанк – мікс шестерінок, труб та різних механізмів. Цей стиль якомога краще поєднується з різними стилями музики. Тому, будь-які музичні смаки тут будуть доладу.

Перевірити цю інформацію можна буде вже наприкінці жовтня, коли весь світ збереться святкувати найстрашнішу ніч року – Хеллоуін. Цього вечора клуб влаштовує багато цікавих речей: нічний квест по парку, виступи музичних гуртів, фотокуточок, конкурси та багато іншого. Сумно не буде нікому, адже розваги та музичний супровід розраховані, щоб вдовольнити найрізноманітніші смаки.

Любите музику, під яку можна відриватися? Будь-ласка, ось вам alternative та punk від шалених «НЕТ СЛОВ», хардрок від драйвових «Hot Mama», rap-core та alternative від динамічних «Grandis». До вподоби енергійний рок? Для вас грають ритмічні «Продавцы Снега» та мелодійні «Троє на Дивані». Потанцювати шалені ірландські танці? Волинки та барабани «Alba gu brath» запалять цього вечора.

Отже, є вдосталь приводів, щоб в останню суботу жовтня навідатися до клубу «ДИРИЖАБЛЬ» та стати одним з перших, хто відкриє для себе це чудове місце!
http://drzbl.dp.ua/ – офіційна сторінка «ДИРИЖАБЛЬ» (тут шукай свій флаєр!)

Автор: Pobeda

Похожие публикации: