Campfire – ще одна нагода виступити на Sziget! // Зміни в системі голосування конкурсу від Sziget Festival Україна



Sziget Festival дарує українським музикантам ще одну можливість виступити на Острові Свободи! Цього літа на Sziget знову буде створена локація Сampfire – величезне багаття, навколо якого буде повно акустичної музики і дружно співаючих сігетців! Фестиваль шукає найталановитіших музикантів, які б прикрасили своїми піснями головну ватру Острова Свободи і пропонує українським гуртам надсилати свої заявки, оформлені на сайті http://campfire.szigetfestival.com.ua/.

«Якщо ви – неперевершений вуличний музикант, акустичний дует, або тріо, кавер-майстер, який вміє створювати традиційний настрій навколо палаючого вогнища, або артист, який звик до масштабних концертів, але обожнює виступати акустично, і хотіли б заспівати в затишному чарівному місці на одному з найбільших фестивалів, цей шанс – для вас!» – Sziget Festival Україна

Для участі необхідно завантажити на сайті конкурсу відео з YouTube з акустичним виступом артиста, або гурту з 2-3 чоловік. Записи, які відповідатимуть всім критеріям конкурсу будуть розміщені на сайті, а з 4 по 22 травня на ньому відбудеться голосування, яке і визначить переможця. Запрошення зіграти на Campfire гарантує переможцям кемпінг-перепустку на всі 7 днів Sziget Festival.



Зміни в системі голосування конкурсу від Sziget Festival Україна!
Конкурс серед українських гуртів від Sziget Festival Україна за підтримки туристичного оператора «Богемія Сервіс», який розпочався в березні, оголошує рестарт другого етапу конкурсу – голосування на сайті (http://sziget.comma.com.ua/).

«З метою уникнути нечесного голосування ми змушені переглянути систему віддачі голосів і зробити рестарт другого етапу конкурсу в понеділок, 6 квітня. Голосування за діючою системою буде припинено і всі зроблені до цього шери повернуті до нульової кількості. З понеділка віддати голос за улюблений гурт можна буде лише один раз з одного акаунта Facebook і/або Vkontakte. Ми вибачаємося за зміни перед гуртами і тими, хто вже зробив свій вибір, і просимо повторити його в понеділок, або протягом всього періоду голосування,» – Sziget Festival Україна

Організатори впевнені, що внесені зміни дозволять зробити вибір гурту, який представить Україну на Sziget Europe Stage 11 серпня 2015 року максимально чесним і з рівними можливостями для кожного учасника. Конкурс буде продовжено до 18 квітня включно. П’ятірка фіналістів буде визначена саме за результатами голосування, а ще 5 імен обере журі. 8 травня в клубі Sentrum відбудеться фінал конкурсу, де буде визначено переможця, який виступить на Острові Свободи в Будапешті у складі міжнародної програми YourOpen Talent Festival.


За новинами конкурсу слідкуйте на офіційних сторінках Sziget Festival Україна:
www.facebook.com/SzigetUA | www.vk.com/szigetua

Сайт конкурсу від Sziget Festival Україна: http://sziget.comma.com.ua/
Сайт конкурсу Campfire http://campfire.szigetfestival.com.ua/
Сайт офіційного туристичного партнера Sziget в Україні – компанії «Богемія Сервіс»: www.bohemia-service.com
Афтермуві Sziget 2014: www.youtube.com/watch?v=k_JqgPOJBpA

Автор: Pobeda

Похожие публикации: