Унікальний концерт Томмі Емануеля в Києві



У цю п'ятницю, 17-го квітня, столичний Жовтневий палац відвідав легендарний віртуоз, один з кращих акустичних гітаристів - Томмі Емануель, давши унікальну можливість насолодитися його сольною творчістю і по-повній відчути кожну нотку.





Найпалкіші фанати мали можливість поспілкуватися в живу з артистом світового класу на так званому «Meet & Greet». Попередньо зареєструвавшись, кожен міг перекинутися з Томмі слівцем, підписати гітару і навіть більше, зіграти з ним у дуеті один з його численних хітів, отримавши тим самим безцінний заряд енергетики та емоцій.











Вимкнули світло і зал, вибухнувши оплесками чує перші акорди від маестро. Хтось застигнувши отримував задоволення від музики, а хтось просто «вибухав» і постукува в такт ногою. Крісла для сидіння тільки заважали. Творчість Емануеля настільки широка, що Ви можете як задуматися про вічне під композицію «I still can not say goodbye», що розкриває вагомість взаємин між дітьми і батьками, так і нещадно кинутися в танок під «Acoustic Rock & Roll».









Чим чіпляє і виділяється цей артист серед інших? Та тим, що на концертах він знову і знову відчуває музику, переживаючи кожен момент разом зі своїми слухачами, а не просто грає завучині ноти. Не важливо, з яким настроєм ви прийшли на концерт або що було за межами концертного залу, Томмі зробить Ваш настрій, у Вас будуть сльози в очах, тремтіння в колінах, і після цього нестримно з'являтиметься посмішка на обличчі. Він вміє працювати з публікою, але одночасно зберігає інтимність своїх творів.

По завершенню перфоменсу не обійшлося без виходу на біс, були зіграні кавери на композиції «What a wonderful world», «Johny Be Good» на яких вже ніхто в залі не сидів, просуваючись вперед ближче до сцени. Найцікавіше, що передати намагалися не тільки квіти вдячності, а й гітари з балалайками, щоб отримати автографи на них. Найстійкіші все ж таки отримали свої автографи після концерту.



З нетерпінням чекаємо наступних концертів в Україні!

Дмитро Абалмасов
спеціально для indarock.com

Автор: Pobeda

Похожие публикации: