«Тартак» у Кривому Розі



29-го березня у рок-клубі «MADiSAN» вперше відбувся сольний концерт групи «Тартак» у Кривому Розі, в рамках туру «18 років».

Зала була наповнена вщент та кожен намагався просунутися поближче до сцени тільки потрапивши до зали. Лунали неодноразово оплески аби викликати на сцену артистів і прохання були почуті. Кожен з артистів взяв до рук свого інструменту, і гурт відкрив концерт новими піснями «Шановні бандити» та «Люта зима».









Олександр Положинський з перших хвилин почав вибухово розігрівати публіку. Вологість стрибнула у декілька разів так, що аж об’єктиви на камерах стали мокрими. Відчувається контакт з публікою, бачиш як артист окремо кожному дивиться в очі та віддає частинку себе.









Був навіть флешмоб з бутафорними хмарками, котрі почали несподівано з’являтися в залі під час пісні «Понад хмарами», де хмарки тримали навіть волохаті кремезні чоловіки.

Закривали концерт під добре знаний хіт «Лицарський хрест». Але попри те, що група більш ніж «відпрацювала» свій концерт, люди хотіли ще і на біс було зіграно ще три пісні «Іди тусуйся», «Весело» та «Не кажучи нікому».







З нетерпінням чекаємо нового концертного туру та запрошуємо до нас обов’язково групу «Тартак».





Дмитро Абалмасов
спеціально для indarock.com

Автор: Pobeda

Похожие публикации: