Брати Гадюкіни. Презентація Made in Ukraine



12 вересня “Брати Гадюкіни” презентують свій новий альбом шанувальникам та пресі. Концерт відбудеться в Києві, в Зеленому театрі.

Активісти з “Волонтерської сотні” також будуть присутні серед гостей на концерті. “Брати Гадюкіни” підтримують благородну справу волонтерів і цим концертом хочуть в черговий раз привернути увагу до їх роботи.

1 вересня новий альбом з’явиться на оновленому сайті “Братів Гадюкіних” у вільному доступі для прослуховування та завантаження. У кожного бажаючого допомогти буде можливість завантажити альбом та переказати гроші на допомогу пораненим та переселенцям з Криму та Сходу, що є сферою роботи групи “Волонтерська сотня” (https://www.facebook.com/volonterskaya.sotnya).

Зелений театр
Паркова дорога, 2
12 вересня о 20:00

Квитки можна придбати в касах Карабас та на сайті http://kiev.karabas.com/braty-gadyukiny

Увага! Гурт готує справжній подарунок для своїх фанів - більше 500 з них отримають квитки безкоштовно, якщо будуть уважно слідкувати за новинами та приймати участь в конкурсах в офіційних групах гурту в соц-мережах (https://vk.com/bratygadiukiny та https://www.facebook.com/bratygadiukiny) та в ефірі Радіо ROKS.

Інформація про альбом

“Брати Гадюкіни” назвали альбом “MADE IN UKRAINE” – так само, як і одну з пісень. В нього ввійде 16 треків. Шанувальників чекає зустріч з більш дорослими Братами, але, звичайно нікуди не ділась знайома кожному «фірмова» манера виконання та насичений різнобарвний саунд.

Альбом буде витриманий в кращих традиціях групи – mix українського Rhythm & Blues, гуцульського reggae, львівського шансону і міцних актуальних текстів.

Група не шукатиме нового вокаліста. Співати будуть учасники групи: Ігор Мельничук, Павло Крахмальов, Михайло Лундін, Лілія Кувалдіна і Олена Романовська.

У записі альбому взяли участь:
Павло Крахмальов (йоніка, спів)
Геннадій Вербяний (гітара,спів)
Михайло Лундін (бубни, спів)
Ігор Мельничук (бас, спів)
Андрій Скачко (гітара)
Антон Бурико (труба)
Олег Кадук (саксофон)
Володимир Пушкар (тромбон)
Андрій Войтюк (гармоніка устна)
Олег Кобцев (перкусія)
Олена Романовська (спів)
Лілія Кувалдіна (спів)
Неля Цапенко (спів)

Запис альбому став можливим, завдяки фінансовій підтримці “Райфайзен банк Аваль”.

А вже восени “Брати Гадюкіни” планують великий тур по Україні.

  • Где: Зеленый Театр, Парковая аллея, 2, Киев
  • Дата: 12.09.2014
  • Цена входа: см. вышеё
  • https://vk.com/event75047040
Автор: Pobeda

Похожие публикации: