КИЇВ - ФІНАЛЬНИЙ КОНЦЕРТ - АНТИТІЛА

 

Репортаж с концерта: Группа Антитіла. Финальный концерт тура "Над полюсами" в Киеве

 

Фотоотчёт: Антитела в Киеве (фото)

 

 

Фінальний концерт великого міжнародного туру «Над полюсами», який відбудеться 23 травня 2014р., буде особливим для гурту АнтитілА та всіх прихильників гурту.

По-перше, виступ має на меті поставити ефектну крапку в більш ніж трьохмісячній музичній мандрівці, під час якої АнтитілА відвідали двадцять шість міст України з туром «Над полюсами».

По-друге, АнтитілА вперше гратимуть на сцені надсучасного нового концертного майданчика Sentrum, можливості якого щодо звуку та світла допоможуть хлопцям запропонувати прихильникам якісний виступ найвищого рівня.

І, по-третє, київське шоу буде кардинально відрізнятися від усіх концертів туру, та міститиме багато цікавих та несподіваних  музичних сюрпризів, що зберігаються в таємниці, та які неодмінно зможуть вразити слухачів.

Тарас Тополя, лідер гурту АнтитілА: «Експерименти з класичними інструментами та ансамблями, цікаві  звукові і світлові рішення, знайома лірика і драйв. Отакий свіжий і корисний коктейль обіцяємо подати особисто! Всім, хто прийде на фінальний концерт нашого туру»!

Нагадаємо, останній альбом гурту АнтитілА «Над полюсами» побачив світ 29 листопада 2013 р., а його випуском та розповсюдженням займається відома українська рекордингова компанія Comp Music. Альбом складається з 15 пісень, на 6 з яких були відзняті офіційні відеокліпи («Над полюсами», «Тебе моя невеста», «Полинезийская зима», «Як ангели», «І всю ніч», «Їдем-їдем»).

АнтитілА – популярний український поп-рок гурт. З кожним роком АнтитілА стають все більш помітним гравцем на ниві українського шоу-бізнесу. Гурт має в активі три альбоми «Будувуду», «Вибирай» та «Над полюсами», 17 музичних відеокліпів, велику кількість нагород і премій, а також визнання, повагу та любов українського слухача.

У різний час АнтитілА ставали володарями гран-прі культового українського музичного фестивалю «Перлини Сезону», визнавалися «Кращим дебютом року» в результаті опитування популярної радіостанції «Джем ФМ», представляли країну на наймасштабнішому музичному фестивалі Європи SZIGET, що проходив у Будапешті, були відзначені відразу в 4 номінаціях премії «Чартова дюжина» від «Наше радіо» за творчі досягнення в галузі рок-н-ролу та інше.

 

Приобрести билеты можно по адресу:

 

1) Кассы Карабас - http://kiev.karabas.com/antitila
2) Кассы Партер - http://www.parter.ua/ru/event/37/5069/6217.html
3) Касса зала Sentrum - http://sentrum.com.ua/ru/afisha/46-antitila/event_det..
4) Кассы ТЦ "Метроград", а так-же в театральные кассы Киева

  • Где: Sentrum, ул. Шота Руставели, 16а, Киев
  • Дата: 23.05.2014
  • Цена входа: 150-500 грн.
  • https://vk.com/event68659384
Автор: Pobeda

Похожие публикации: