ДримбаДаДзиґа в музичному барі «Gogol BARdello»!

  ДримбаДаДзиґа – це драйв у вимірі українського духу, один із найпотужніших виконавців фольк-року в Україні. Гурт поєднала дві стихії – етнічного звучання (дримба – традиційний музичний інструмент Карпат) та енергійного танцю, нестримного руху, дзиґи. Етно-роковий коктейль, що звів в одне етнічні мотиви, рок, панк, ска, хардкор і босоногі танці, став для багатьох ліками від нудьги, утоми і лінощів, відтворив українську народну спадщину в найяскравіших кольорах, зробивши її модною і сучасною.

За ними – чимало вітчизняних («Країна мрій», «Славське Rock», «Підкамінь», «Трипільське коло», «Форт Місія» «Флюгери Львова», «Рок Січ», «Рок-коляда», «Рожаница», «Етноеволюція», «Мазепа-fest») та закордонних фестивалів («Vatra v Lugah», «Letnia academia filmova», «Sarri», «Piknik Reggae» в Польщі, «Україна-Грузія, два серця – одна душа!» в Грузії, «Дика м’ята» в Росії), участь у грандіозному «Przystanek Woodstok» у 2006 і 2007 роках, що стала одним з найяскравіших виступів гурту на європейському майданчику.

Саме на фестивалі був записаний перший альбом ДримбаДаДзиґи «Славське-rock 2007 (Live)», що зберіг неповторний концертний драйв живого виступу. Студійний альбом «ОГОооо!!!», який вийшов через 3 роки, став роботою вже зіграних, досвідчених музикантів. Саме різність музичних смаків учасників гурту, які грали в різних проектах, допомогла створити самобутній саунд, вдало поєднавши протилежності. Тепер гурт підходить до завершення роботи над новим альбомом «Муха». Концерт у музичному барі «Gogol BARdello» 11 квітня випустить нарешті живу енергію звуку ДримбаДаДзиґи у Києві. «Уяви, що ти береш голку і робиш вишиванку на власному тілі, на задньому фоні палають вітряки, а небом поміж зір літають душі предків», говорить Юрко Вовкогон про концерт ДримбаДаДзиґи з року та автентики українських мелодій і ритмів, які живуть в нас і просяться на волю.

АДРЕСА: Київ, вул.. Шота Руставелі 16-а, музичний бар «Gоgol BARdello».

КВИТКИ: звичайний – 50 грн, столик – 150 грн депозиту на людину (вартість вхідного квитка +100 грн); резерв столиків: 0671171616

  • Где: бар «Gogol BARdello», вул. Шота Руставелі 16-а, Київ
  • Дата: 11.04.2014
  • Цена входа: см. выше
  • http://vk.com/drymba_gogol
Автор: Pobeda

Похожие публикации: