«Люмен» в дніпропетровському клубі «Тайм – Аут»

 

11 грудня в дніпропетровському клубі «Тайм – Аут» пройшов концерт групи «Люмен», в рамках підтримки нового альбому «Нет времени для любви».

На вході охорона вчинила, дійсно, достатньо серйозний обшук, перевіряла всіх і вся. Що сподобалось: була можливість здати верхній одяг і сумки до гардеробу, але був мінус: до кінця концерту куртки не видавали – курці мали стояти на лютому холоді без верхнього одягу, не здивуюсь якщо хтось, навіть, захворів.

Коли зазвучали перші акорди, я вирішив, що вийшла якась група на разогрів до хедлайнерів, але дуже здивувався, коли побачив, що це сам «Люмен». На афішах взагалі не було написано, що це акустика, до того ж навіть їхні хіти були перероблені під попсу: від альтернативного року, вони перейшли на рівень «а-ля Бабкін».

Дуже прикро, коли після Євгенія Тютюнника (колишній вокаліст гурту «ТКН») та Віктора Новосьолова (колишній вокаліст гурту «АННА»), так кардинально міняють формат і «Люмен». Комерційна машина працює на повну і поглинає всіх, навіть таких легенд нашого часу.

Але, як це часто буває: не всі були так обурені як я. Більшості слухачів – справжнім фанатам групи, концерт сподобався. Деякі навіть почали слемитися під одну з пісень.

 

 

 

 

Рустем Булатов, вокаліст гурту, на початку концерту попередив, що вони збираються зіграти багато пісень: як і зовсім нових, так і старих улюблених всіма. Він стримав свою обіцянку. Більшість пісень зал співав разом з солістом. Музикантів навіть вдалося визвати «на біс»: вони виконали «Сид и Ненси» та «Гореть», якими попрощалися з дніпропетровськими фанатами.

Порівняно з концертом, який гурт дав в минулому році, м’яко кажучи, цей пройшов не самим найкращим чином, до того ж підняття цін на вхід до 200 грн. вважаю взагалі не доцільним. Але це моя думка, сподіваюся, що наступні концерти гурту будуть більш «рОковими».

 

 

 

 

 

 

 

Дмитро Абалмасов
Фото: Svetlanka Vladimirova
специально для indarock.com

 

Автор: Pobeda

Похожие публикации: