Zapaska в арт-кафе "Неизвестном Петровском"

 

Zapaska їде в тур містами України випробовувати нові пісні

Минулого року український електро-акустичний інді-поп гурт Zapaska зіграв більше 80-ти концертів, більшу частину з яких - за кордоном. Але в дискографії колективу налічується лише два EP і жодного повного альбому. І от нарешті Zapaska дозріла до кардинального кроку – випуску повноцінного альбому. Музиканти роблять крок назустріч традиції. Якщо раніше хронометраж альбому був обмежений видом носія, то тепер випуск диска тривалістю година скоріше архаїзм.

"Левова доля музики висить в необмеженому інтернеті, - каже учасник гурту Павло Нечитайло, - а ми продовжуємо панахиду над сідішками".

Але перш ніж записати альбом - гурт відправляється в тур Україною. Тур-випробовування свіжого матеріалу. Цього разу дует обіцяє познущатися над кількома мовами, помінятись інструментами та препарувати поетичну класику.

Крім старого синтезатора з ринку в Любліні й звичного для Zapaska набору інструментів, на альбомі з'являться речі, які традиційно не використовуються для створення музики.

У лютому Zapaska відіграє кілька концертів у Польщі та Швеції, а також заграє на фестивалі Undergroung/Independent, а вже в кінці лютого розпочне весняний тур Україною. У квітні та травні гурт вирушає з великим туром до Європи і відвідає Чехію, Словаччину, Польщу, Німеччину та інші країни.

У 2011-2012 році Zapaska відіграли десятки спільних концертів з чеським гуртом Kuzmich Orchestra та словацьким Longital. Схоже, що братні музиканти-слов’яни теж звучатимуть в деяких треках.

Зведення і реліз альбому українського гурту, скоріш за все, відбудеться за кордоном. Випуск заплановано на кінець весни-початок літа.

Начало: 20:00, 2 декабря!

Цена билета на ходе: 40 грн
Предварительная продажа: 30 грн

Телефоны кафе:
(056) 788 70 38,
(067) 909 46 60,
(099) 459 09 81

Ул. Наб. В. И. Ленина 15а

Скидка ИМЕНИННИКАМ 50% на ВЕСЬ БАР начиная за 3 дня до ДР и по 3 день после ДР включительно!

  • Где: арт-кафе "Неизвестный Петровский", Набережная В. И. Ленина ул. 15а, Днепропетровск
  • Дата: 02.12.2013
  • Цена входа: см. выше
  • https://vk.com/event61755933
Автор: Pobeda

Похожие публикации: