AS/DS Официальный AC/DC Трибьют, ZP, UA

 

Краще них AC / DC грає тільки AC / DC !

Перший і єдиний в Україні офіційний триб'ют AC / DC - кавер - група AS / DS
http://vk.com/as_ds запрошує вас поринути в незабутню атмосферу улюблених вами пісень легендарних і неповторних рокерів !

Перший великий концерт AS / DS відбувся 28 жовтня 2011 року в Запоріжжі. Ця дата є офіційним днем народження групи.

Сьогодні AS / DS грають уже для власних шанувальників , яких назбиралися тисячі . За плечима хлопців більше 150-ти концертів по всій Україні , Білорусі , Росії , офіційний дозвіл на використання творів групи AC / DC від компанії Українська Музіка / Universal. За не повних два роки існування AS / DS змусили аплодувати всіх критиків і ставиться з повагою навіть найзапекліших противників кавер команд , тому що вони не тільки грають один в один легендарні хіти AC / DC ,- своїм вибухом енергетики ці хлопці готові просто спалити будь-яку сцену на яку ступає їх нога . Цього року група встановила абсолютний рекорд мужності і пронесла славу рок- н- ролу від Києва до Нахлдки за 39 днів підкоривши відстань більше 25000 км , відігравши при цьому 633 пісні на 30 -ти концертах. Цього не вдавалося зробити ще жодній групі світу !
Краще них AC / DC грає тільки AC / DC. На концерті цих хлопців ти відчуваєш себе частинкою легенди. Не прогав свій шанс відірватися під безсмертні хіти такі як:
- T.N.T.
- HIGHWAY TO HELL
- BACK IN BLACK
- Thunderstruck
- Are You Ready
і багато інших. Всього вас чекає 20 легендарних хітів ! Приходь і відірвися по повній!

Початок: 07.12.2013 в 20:00
Зустріч: https://vk.com/acdc1312

Вхід:

- 60 грн. - перші 30 білетів

- 80 інші

- в день концерту - 100!!

Білети Ви можете приобрести в клубі "7й ДОК", а також у всіх білетних касах города і на сайті електроного передпродажу білетів http://karabas.zp.ua

  • Где: Арт-клуб "7й Док" (Докер Паб), бул. Шевченко, 65, Запорожье
  • Дата: 07.12.2013
  • Цена входа: см. выше
  • http://vk.com/acdc1312
Автор: Pobeda

Похожие публикации: