Зимова Zapaska в Луганську!

 

Зустрічаємо зиму з "“Zapaska" -електро-акустичним інді-поп дуетом з Кам’янця-Подільського. Яна Шпачинська та Павло Нечитайло створюють музику за допомогою традиційних інструментів (гітари,
гармоніки, міні-баян, африканських народних інструментів), електронічних (драм-машини, процесорів ефектів), а також принципу Live looping, за яким одні звуки повторюються і накладаються на інші.
З 2010 “Zapaska” активно грає в Україні та Європі (FortMissia 2010, Арт Поле 2010, I Love Kiev (Україна), Tramtamtydamtuda, Festivlek bez boj a vlek, Povalec 2011 (Чехія), Spievajci bsnici 2011, Pohoda Indoor Camping 2011 (Словаччина), Europejski Stadion Kultury (Польща).

Восени 2011 “Zapaska” спільно з зірками словацької інді сцени “Longital” мали тур Чехією та Словаччиною. Вже кілька спільних турів, а також окрему програму гурт зробив з чернівецьким пост-рок колективом “BeBoBul”. А у листопаді-грудні 2012 гурт зробив великий тур Україною, Молдовою та Білоруссю – більше 25-ти концертів разом із чеським гуртом “Kuzmich Orchestra”.

“Zapaska” постійно експериментує з власною музикою, щоразу збагачуючи її звуковий простір. Гурт створює насичені музичні композиції, прості і експериментальні водночас. Їх музика – жива, створюється тут і зараз.
Дебютний EP «LANKA» вийшов у 2010, на дві композиції, «Несподівано» і «Колискова» є кліпи. Влітку 2011 дует випустив другий EP «Translitom», який у мережі вийшов на молодому українському лейблі XXX Waves.

  • Где: Арт-паб "Контрабас", Ленинского Комсомола кв., 7Д, Дом быта
  • Дата: 01.12.2013
  • Цена входа: ?
  • http://vk.com/zapaskalugano
Автор: Pobeda

Похожие публикации: