ДМЦ и 2.5.5. in Villa Крокодила

 

В рамках акции "Серце до серця"
состоится концерт групп
"ДМЦ" (Полтава) и "2.5.5" (Сумы).
Все деньги от проданых билетов пойдут на покупку оборудования для маленьких детей с проблемами слуха.
http://vk.com/sercepoltava

"Дороги Меняют Цвет" ("ДМЦ") - рок-группа из Полтавы. Стиль музыки плавно перетёк из изначального более фолкового в сегодняшний гитарный русскоязычный альтрок. Никого не оставляют равнодушными лиричность, пронзительный смысл, завораживающая мелодика их песен.

Квітень в Полтаві проходить досить насичено, адже нещодавно стартувала VIII благодійна акція "Серце до серця". Уже багато волонтерів, зокрема серед молоді, приєдналися до нас та активно беруть участь у всіх заходах. 13 квітня о 12:00 біля стадіону "Ворскла" відбулося тренування з Street Workout & Gimbar. Бажаючі могли прийти і подивитися на молодих людей, які активно пропагують здоровий спосіб життя, а також можна було приєднатися до тренувань. Дівчата-волонтери збирали кошти на закупівлю медичного обладнання для дітей з вадами слуху. Бажаючих допомогти діткам виявилося немало. Приєднайся і ти! Навіть одна твоя гривня здатна допомогти. 16 квітня відбудеться вистава за мотивами однойменного твору Екзюпері "Маленький принц" за участі зразкового театрального колективу масових видовищ "Полтавські балаболки". 20 квітня бажаючі зможуть відвідати ТРЦ "Екватор", де відбудуться етнічні вечорниці за участі київського колективу "Баламути". 26 квітня до нас, у Полтаву, приїде "ТарТак". Цей гурт також бере активну участь в благодійній акції "Серце до серця".

 

 

Не тільки столичні музиканти допомагають збирати кошти на лікування діток, наш гурт "Дороги меняют цвет" виявили ініціативу, і запрошують на концерт, який відбудеться 27 квітня о 20:00. Шанувальники рок-музики, обов'язково відвідайте концерт, тим більше, що кошти отримані за продаж квтиків підуть на закупівлю медичного обладнання для дітей з вадами слуху. Прекрасна музика і хороший настрій гарантовано. Не залишився осторонь балгодійної акції гурт "2.5.5" із міста Суми. З нетерпінням чекаємо їх 27 квітня в Rock-n-Roll Cafe «Villa Крокодила» в компанії з ДМЦ. Зворушливі і осмислені тексти пісень не залишать вас байдужими, і рука сама простягнеться на допомогу хворим дітям. Не будьте байдужими, проявіть доброту, і вона до вас повернеться. Пам'ятайте, що доброта - це віддати іншому не те, що тобі не потрібно, а те чого ти потребуєш, але все одно віддаєш.
Детальніше про акцію ви можете дізнатися на сторінці http://vk.com/sercepoltava

  • Где: клуб "Villa Крокодила", ул. Первомайская, 20 Б, Полтава
  • Дата: 27.04.2013
  • Цена входа: от 40 грн.
  • http://vk.com/event52424300
Автор: Pobeda

Похожие публикации: