Едуард Приступа (Діля) і Астарта

 

Друзі, запршуємо вас 2 лютого о 20:00 на концерт-презентацію альбому "Перший Національний" етно-гурту "АСТАРТА"! Офіційний реліз дебютної платівки відбувся 27 вересня 2012 року.

Спочатку музиканти презентували нову програму в Німеччині!!! Сольні концерти відбулися в Берліні, у Франкфурті та в рамках міжнародного фесту у Нойштадті "Viele Kulturen-eine Stadt" (“Багато культур — одне місто”)!!!.

До речі, деякі пісні з альбому вже лунали на фестивалях Джаз- Коктебель, Країна Мрій, Підкамінь та ін. До речі, АСТАРТА стали хедлайнерами Open Stage на минулорічному Джаз Коктебелі!!! Більшість композицій на платівці - сучасні обробки стародавніх українських пісень, яки дівчата збирали у етнографічних експедиціяїх, безумовно є і авторськи твори, в яких також присутня фольклорна складова... Запис та зведення матеріалу музиканти робили на київських студіях IzumrudSound та EP home studio. Учасники гурту намагалися досягнути максимально природнього звучання, тому використовувили так би мовити "вінтажну" технологію запису... Коли всі музиканти грають і записуються одночасно!

Композитором і саунд-продюсером альбому виступив відомий український музикант Едуард Діля Приступа, знаний своїми проектами в напрямках hip- hop, rock, indie та pop-музиці.

“...- Працювати над проектом було надзвичайно цікаво, тому що музичний матеріал для альбому збирався на території України і Порубіжжя, в ньому є пісні українською, болгарською і старослов”янською мовами. І мушу сказати, що вкласти справжню, чисту і первинну етніку в, скажімо, "чотирьохдольний" тактовий розмір досить нелегко і при цьому зробити це в жанрі сучасної пісні,” - розповів продюсер проекту. Зараз музиканти відправились в промо-тур на підтримку дебютної платівки по клубам України!!! Презентація вже почули Київ, Чернігів, Львів, Полтава!!!

Тож, в Харкові презентація "Першого національного" запланована на 2 лютого і відбудеться Джаззтері... Саме в цей день гурт АСТАРТА представлять новий матеріал харків'янам. Диск вже можна придбати у музичних крамницях, на концертах гурту або замовити електронний реліз через iTunes або Amazon. Випускаючий лейбл - рекордингова компанія COMP/EMI (КОМП МЬЮЗІК)

Вход: 50 (предпродажа) / 70 (в день концерта)

  • Где: клуб "Jazzter", Театральный пер., д. 11/13, Харьков
  • Дата: 02.02.2013
  • Цена входа: см. выше
  • http://vk.com/event48394804
Автор: Pobeda

Похожие публикации: