День Народження Джека - ЛЯПІС 98





Київ формує нові обов'язкові щорічні традиції. Вже кілька років щоосені в нашому місті проходить свято любові до життя, музики й улюбленого віскі - День Народження Джека.
Як відомо, Джек Деніел був великим меломаном. Одного разу він купив музичні інструменти на кількасот доларів і об’єднав музикантів у The Silver Cornet Band. З того часу Jack неможливо уявити без музики. Тому як ще святкувати його день народження, якщо не концертом?
Цього року іменинна вечірка Джека пройде разом з артистом, який абсолютно не потребує того, щоб його представляли. Ортодоксальний, який не має аналогів в світі оркестр родоначальників р-р-радикального шансону «ЛЯПІС 98»!

Кожен їхній концерт - це ціла складна театральна постановка, шоу в кращих традиціях Бродвею, буря непідробних емоцій - це потрібно бачити і відчувати! Вони дарують людям радість, чудовий настрій, і заряджають їх на подвиги! Під час цього натурального, але чарівного і привабливого божевілля нікому не вдається встояти на місці!

Все відпрацьовано і продумано до найменших деталей, до кожної ноти і кожного акорду, а кожна пісня - хіт і шлягер на всі часи, їх підспівують тисячні зали в будь-якій точці світу!
Тож 11 жовтня збираємо друзів на вечірку творця улюбленого в усьому світі віскі в Bel Etage! Танцюємо й підспівуємо під «Ляпіса»!

Квитки для себе і друзів можна купити тут: https://concert.ua/uk/booking/den-rozhdenija-dzheka/

  • Где: Київ, Bel Etage Music Hall
Автор: Sergey Razin

Похожие публикации: