Pianoбой та Аліна Орлова їдуть у Маріуполь



Фестиваль [STARTUP] ГОГОЛЬFEST додає нові імена в свій лайнап. До переліку музикантів, що виступатимуть на головній сцені, приєднуються два виконавця чуттєвої лірики – Pianoбой та Аліна Орлова.

Наразі жоден топовий український фестиваль не обходиться без Pianoбой. Союз мелодійного звучання клавішних, чуттєвого вокалу та ритмічних ударних у виконанні Дмитра створюють неймовірні враження на сцені.



Аліна Орлова – найвідоміша співачка Литви, постійна учасниця топових українських фестивалів, але у Маріуполі її почують вперше. Сто слухачів чи тисяча – виступи Аліни залишаються камерними та особливими. Режим мінімалізму – “голос і рояль” – дозволяє створити особливий контакт з публікою «один на один». Її пісні на трьох мовах (литовська, російська та англійська) зачарували не лише країни СНД, а також Ліверпуль та Лондон.



Нагадуємо, що фестиваль [STARTUP ГОГОЛЬFEST] відбудеться з 27 квітня по 1 травня у Маріуполі та має у розкладі більше 100 подій. Серед учасників музичної програми вже заявлено швейцарський гурт Kadebostany, проекти ДахаБраха і Dakh Daughters, а також представників сучасної української сцени – Один в каное, Tik Tu та ЦеШо. А візитівкою ГОГОЛЬFEST залишається театральна програма, яку у цьому році представлять опера-реквієм “IYOV”, соціальний експеримент «Собача будка», кінетичний перфоманс “…Але вітер…”, вистава-фарс “Король Убю”, чоловіча історія “Віталік” та багато інших.

Автор: Nina

Похожие публикации: