ТАРТАК | "Історія триває"| Дніпро



Після двох аншлагових концертів в Києві, наприкінці минулого року, які були присвячені 20-літтю гурту, 31 березня Тартак завітає з програмою «Історія Триває» до Дніпра.

Виступ відбудеться в місцевому клубі «Підпілля Махно», початок о 20:00.

На прихильників, як завжди чекає 3 години драйву, шаленої енергії та улюблених хітів, оскільки в програмі звучать найважливіші та найзнаковіші пісні в творчості гурту, з усіх 8 альбомів.

«За 20 років свого існування «Тартак» створив чимало пісень. Деякі з них настільки глибоко вкоренилися в наш концертний репертуар, що не дають можливості звучати на них іншим — не менш гідним. На ювілейному концерті в Києві та в турі, в інших містах, ми хочемо на якийсь час попрощатися із багатьма старішими піснями, загравши їх на якийсь час востаннє, щоб дати більше життя пісням новішим, які звучали значно менше або ще й зовсім не звучали. Ми не відмовляємося від них взагалі, ми просто хочемо на якийсь час їх відкласти» - розповідає Олександр Положинський про концерти «Історія триває».

Нагадаємо, що наразі Тартак працює одразу над двома новими альбомами. Один з яких буде альбом дуетів, в якому хлопці також сміливо експериментують і зі звучанням, а інший – у звичному для прихильників, тартаківському стилі.
Вартість квитків:
Фан-зона - 200 грн;
Місця за столом, бокові столи -220грн; центральні -250грн;

  • Где: МахноПАБ, Гопнер ул. 4а, Днепропетровск
  • Дата: 31.03.2017
  • Цена входа: см. выше
  • https://vk.com/event140760590
Автор: Pobeda

Похожие публикации: